Spå deg selv!
Et samarbeid med Asbjørn på paran.no, Terra og May. Still et spørsmål og klikk på bilde under!
Latest topics
» Legger kort mm.
Bli Medlem EmptyMan 13 Jan 2020 - 17:32 by Lullu

» Healing. Svarte sugerør utfra kroppen...
Bli Medlem EmptyTor 9 Jan 2020 - 20:43 by Terra

» Ditt magiske livskart
Bli Medlem EmptyLør 28 Des 2019 - 13:02 by Magos

» Inspirerende
Bli Medlem EmptyTir 10 Des 2019 - 18:59 by Terra

» Informasjon om dette forumet
Bli Medlem EmptyTor 31 Okt 2019 - 10:00 by May

» May, spåing
Bli Medlem EmptyTor 24 Okt 2019 - 17:45 by May

» Skytsengel tarot
Bli Medlem EmptyTor 24 Okt 2019 - 15:13 by Magos

» Hvordan få håret til å vokse?
Bli Medlem EmptySøn 20 Okt 2019 - 15:05 by Terra

» 2 seriøse prøvekaniner til nytt legg
Bli Medlem EmptyMan 9 Sep 2019 - 11:43 by Terra

Klokken er: Lør 18 Jan 2020 - 19:38

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslinken under.