LIVSSTIL OG SPÅFORUM
Takk for at du logget inn og velkommen tilbake!
LIVSSTIL OG SPÅFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
Spå deg selv!
Et samarbeid med Asbjørn på paran.no, Terra og May. Still et spørsmål og klikk på bilde under!
/></a><span class=
The Book of Shadows - As above - Tarot Facebo11
Latest topics
» Prøve Damiana Vital GRATIS* i 30 dager!
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyMan 22 Jan 2024 - 13:29 by Terra

» FREE TAROT & MEDIUMSHIP MASTERCLASS 11.11.22
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyFre 11 Nov 2022 - 19:19 by Terra

» Livet.....
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyTor 3 Nov 2022 - 12:12 by Terra

» Trekker kort på lørdag 25.6.22
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyFre 24 Jun 2022 - 20:13 by Terra

» UNDERSTANDING TAROT 'THE MAJOR ARCANA' THE FOOLS JOURNEY PART 1
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyFre 4 Feb 2022 - 13:29 by Terra

» Englekort på vår Facebook gruppe i dag, mandag 17/1-2021
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyMan 17 Jan 2022 - 14:12 by Terra

» An ANGELIC Message of HOPE From the Lady Who SEES ANGELS | Lorna Byrne
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyLør 8 Jan 2022 - 22:44 by Terra

» Godt nytt år!
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyLør 1 Jan 2022 - 14:35 by Terra

» Chief Arvol Looking Horse: Prophecies, World Peace, and Global Healing
The Book of Shadows - As above - Tarot EmptyFre 31 Des 2021 - 16:25 by Terra

The Book of Shadows - As above - Tarot

Side 1 av 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As above - Tarot

Poste by May Ons 25 Jul 2018 - 17:06

Kortstokkene i The Book of Shadows er helt fantastiske. Den har to tarotstokker hvor den første har tittelen "As above" mens den andre har tittelen "So Below".

Alle kortenes betydning til stokken "As Above" vil bli lagt ut i denne tråden. Kortene til "So Below" finner du her!

The Book of Shadows - As above - Tarot 37392810


Sist endret av May den Tor 26 Jul 2018 - 20:38, endret 6 ganger
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - Introduksjon

Poste by May Ons 25 Jul 2018 - 17:13

The Book of Shadows er en veldig personlig journal som benyttes av mange hekser, Wiccans og seerskere som et opprør av deres åndelige reise, rituelle praksis og magiske arbeid. Sidene gjenspeiler personligheten til skaperen og kan fylles med oppskrifter, referanser, personlige notater og skisser. Bilder kan limes til noen sider. Diagrammer av korrespondanser kan være spredt overalt. Mens det er en kronologisk følelse i boken, har mange sider stikkord og notater blitt lagt til senere, kanskje måneder eller år etter at en bestemt lesning, rituell eller notat fant sted. På denne måten har utøveren en fullstendig oversikt over opplevelsen av rom som begynner å konkludere. Justeringer kan gjøres, leksjoner og innsikt reflekteres, og planer for fremtiden bli formulert.

Mens The Book of Shadows ofte har en ikke-lineær smak, kalles tarot ofte en ubundet bok - en samling sider som du kan blande og legge ut i hvilken som helst rekkefølge. I tillegg til å være en ubundet bok, har tarot også en historie med å være kunnskapsinnehaver. Våre tidligste oppdagelse av tarot kommer fra renessansen og forteller om et sett kort som brukes til å spille spill. Imidlertid reflekterte bildene på trumpene (det vi nå kaller Major Arcana) sosiale anliggener og viktige læresetninger. Over tid ble bildene avlivet, men er fortsatt ofte sagt for å holde usoteriske eller åndelige læresetninger. Den nåværende populære Rider-Waite-Smith (RWS) stokken sies å inneholde lære av Golden Dawn. Imidlertid, siden tilsynelatende designeren, Arthur E.Waite, ble svoret til rekreasjon, så skjuler stokken mye og forvirrer nesten like mye som det avslører.

Tarot er på sin måte en slags Book of Shadows - bortsett fra bilder i stedet for ord - en ubunden, magisk bok fylt av visdom, veiledning og leksjoner. Tarot er som en bok av skygger på en annen måte også. Akkurat som de to følgesvennene i dette settet illustrerer tvillingrefleksjonene av universelle energier og personlige energier, representerer Major og Minor Arcanas (den store og lille arkana) av en tarotstokk med større livshendelser og hverdagslige erfaringer. Major Arcana viser oss de arketypiske energiene som dukker opp i våre liv i form av livsforandrende situasjoner, milepælshendelser eller hendelser utenfor vår kontroll. Minor Arcana er fokusert på de vanlige hendelsene, oppturene og nedturene, som fyller vårt daglige liv.

The Book of Shadow Tarot er et unikt sett som inkluderer to tarot sett. Den første har tittelen As Above (som ovenfor) mens den andre har tittelen So Below (så nedenfor). Titlene er basert på det Hermetiske Principal of Correspondences (diskutert med Magician-kortet). Tanken er at det som skjer i himmelen eller på det åndelige nivå, reflekteres på det fysiske planet. Stokken, As Above, reflekterer paganismens lære og tro, og stokken, So Below viser hvordan magiske og elementære energier påvirker vår hverdag. Stokkene er ikke bare tematisk forbundet, men kan også fungere sammen for å gjøre veldig spesielle avlesninger, som du vil se i siste del.

Første stokken, As Above, er en tarot-kortstokk designet for å holde og uttrykke moderne seerskers åndelige læresetninger. Hedensk tro er bred og knapt enhetlig, men vi diskuterer det øyeblikkelig. Major Arcana-kortene representerer noen av de grunnleggende prinsippene mens Minor Arcana grundig utforsker elementære energier, samtidig som grunnlaget for videre studier innen astrologi, gudinnenes ansikter, det fysiske rikets magiske og ulike former for spådom. Fordi hvert kort er en portal til store områder av kunnskap og erfaring, og fordi plass i boken er begrenset, inneholder hver seksjon en leseliste over fantastiske tekster for videre studier.

Andre stokken, So Below, er følgesvenn til As Above, designet for å komplimentere stokkene og fullføre astrologien. Mens As Above fokuserer på læresetningene og universelle energiene som finnes i verden, undersøker So Below hvordan vi lever disse læresetningene i hverdagen, samt hvordan vi opplever og arbeider med elementene. As Above viser det som eksisterer og dets natur. So Below viser hvordan vi opplever alt som eksisterer.

Du kan tenke på at de to kortstokkene danner en timeglassform, med As Above, selvfølgelig, å forme toppkoppen på enheten og As Below danner bunnen. Her er det hvor det blir interessant: de to Store Arcana sammen danner trakten, det lille punktet i en timeglass som deler toppen fra bunnen. For det er som vi vet eller legemliggjør arketypene i vår tro at vi fungerer som en kanal som bringer den guddommelige inn i denne verden. Disse to Arcana gjenspeiler hverandre ganske pent. Senere vil du lese en seksjon som utforsker forholdet deres.

Følgende avsnitt vil presentere kortene i dette settet. For de som er kjent med tarot og RWS-tradisjonen, vil Major Arcana føles kjent, selv om de ikke er eksakte replikasjoner. I stedet samsvarer prinsippene med hedenskap som samsvarer med hvert kort med den tradisjonelle mening selv om bildet kan sees forskjellig. Det ble ikke gjort noe forsøk på å gjenta Golden Dawn-læren, beskrivelsen av Arthur E. Waite, eller sammensetningene av Pamela Coleman Smith. I stedet er hver drakt fullstendig redesignet for å gjenspeile spesifikke læresetninger. Disse læresetningene representerer selvsagt viktige energier i våre liv og kan brukes til spådom som enhver annen Tarot-stokk.

Det neste avsnittet undersøker kortene til følgesvennen, So Below. I tillegg er dette stedet du vil finne en studie av det unike forholdet mellom Major Arcana-kortene fra begge stokkene. Når du er kjent med kortene, vil du bruke dem. Avsnittet om Kortopplegg vil gi deg lyst til å lese.

Før vi dykker inn i kortene, må vi gjøre et lite grunnarbeid.

Den moderne hedenskapen utvikler seg kontinuerlig. Fordi den vokser og endres, føles denne åndelige banen alltid frisk og organisk; det absorberer og tilpasser ny kunnskap, forståelse og erfaring. Dette gjør det på mange måter til en veldig praktisk religion. Det gjør det imidlertid vanskelig å skrive om generelt, da det er få ideer som vanligvis er avtalt. Forstå at det vil være poeng i denne boken som noen praktiserende seere ikke kan være enige om. Det er naturen til neo-hedenskap å holde forskjellige meninger, diskutere og til og med være uenige. I alle ting, inkludert lesningene i denne boken, bør du vurdere andres mening og ideer, men til slutt, hold din egen sannhet tett og la andre få ha deres.

Neo-hedenske religioner er spirituelle øvelser som er jordbaserte eller som innarbeider natur-sentriske filosofier, en slik Wicca, Neo-Shamanism eller Neo-Druidism. Moderne hedensk praksis er inspirert av ideer om århundrer gamle vestlige europeiske hedenske ritualer. Det er ingen styrende organ, selv om ulike grupper danner seg rundt forskjellige tradisjoner. Det er ingen bok eller bibel, ingen kodifisert samling av regler eller overbevisninger (faktisk er de fleste utøvere deres egen yppersteprestinne. På grunn av vekten på direkte kontakt med guder og det guddommelige, er dette en vei for kunnskap snarere enn tro. En hedender tror ikke på, si, Brigid fordi hun kjenner Brigid via et personlig forhold med henne.

På grunn av grunnlaget i ekspertise og mangel på dogma, tilbyr paganisme mye frihet. Med den friheten kommer det personlige ansvar, som ytterligere fremheves av en av hednens mest betydningsfulle prinsipper: Det guddommelige. Dette betyr at det guddommelige er i alle ting (tre, bergarter, dyr, mennesker osv.), At alt er guddommelig, og at alt er forbundet. Dette betyr ikke at ting har bevissthet, men at alle ting er hellige og skal behandles som sådan. Å bestemme hvordan en bestemt ting og dens immanente guddommelighet skal behandles, er en del av hver praktiserende personliges ansvar.

Mens de fleste seerskere deler den felles tro på guddommelighet, personlig erfaring og ansvar, og fokuserer på naturen, er det ikke alle som hevder å praktisere magi. Magi beskrives ofte som bruken av universets energier for å manifestere sin vilje på jorden. Denne definisjonen antar en bevisst forståelse og manipulering av energi, noen ganger kalt, vilje eller hensikt. Faktisk, noen sier at hensikten er det viktigste elementet i magi. Det kan være sant, men en dypere forståelse av energi gjør mer effektiv magi. Hver som eksisterer er laget av energi. Energi følger visse prinsipper eller lover - de syv Hermetiske prinsippene (igjen, se Magican-kortet). Hele livet følger disse prinsippene. Det er forståelsen og bevisst bruk av disse prinsippene som utgjør magi.

Manipulasjon av energi for å manifestere begjær i seg selv, gir ingen mening. Dette handler imidlertid om hedensk magi, så vårt inneboende naturfokuserte fokus former vår magiske praksis og anvendelse. Fordi vi tror at alle ting er hellige og ikke i eksistens bare for vår utnyttelse, anser vi at vi samarbeider med naturen i stedet for å kontrollere det. Fordi vi tror at alt er forbundet og guddommelig, søker vi å gi magi for det gode for andre, jorden, det guddommelige og oss selv. Fordi vi er på en åndelig vei, ønsker vi transformasjon og åndelig vekst, og dette er et viktig fokus i vår magi. Det betyr ikke at vi ikke gjør magi for fysiske og / eller personlige behov. Vi gjør ofte det. En del av hedenskap er en feiring av og ærbødighet for nytelse av den fysiske verden. En kort vei til hedensk magi er den forsettlige bruken av personlig vilje til å samarbeide med naturen for å skape forandring i verden for det aller beste for alle.

Frihet er en stor fordel for en seerskes verdenssyn, men mangelen på konkrete, svarte og hvite regler som styrer godt og dårlig eller rett og galt, betyr at med frihet kommer også mye ansvar. Når du diskuterer ansvar, magiske, åndelige stier, er det naturlig å tenke på etikk. Prinsippene for energetisk oppførsel og har ingen egen dom, heller ikke som tyngdeloven, har ingen dom. Som seerske legger vi våre egne dommer og vår egen etikk. Vi vet at bare fordi man kan gjøre noe, betyr det ikke at man skal gjøre noe.

Denne moralske koden er hårfin. Det er imidlertid en mer grunnleggende grunn til å oppføre seg etisk og praktisere magi på en forsvarlig måte. Fordi det er det guddommelige, er alle mennesker (inkludert oss selv) og alle ting hellige, og som seerske ønsker vi å behandle dem som sådan. Vi unngår ikke å skade andre ut av frykt for gjengjeldelse eller en kosmisk tilbakebetaling. Vi jobber fra kjærlighet og respekt fordi det er hvordan vi nærmer oss den guddommelige. Når vi bestemmer oss for responsibel magi, er vi opptatt av å tenke på ting gjennom nøye og se på de mulige konsekvensene av våre handlinger. Men som mennesker er vårt perspektiv begrenset, vår kunnskap om fakta er ofte ufullstendig og våre tanker er ikke alltid objektive. Vi kan ikke virkelig vite hva konsekvensene av noe vil være. Derfor, når du arbeider med magi, avslutter mange seerskere sine spådommer med en uttalelse som gjør at den guddommelige visdom kan overstyre spådommen. For eksempel, enten dette eller noe bedre, skader ingen, eller for det største gode.

Hedensk magi er mer enn å følge oppskrifter for å få resultater. Det er et uttrykk for en åndelig sti som krever refleksjon og tanke, samt kunnskap og erfaring. En logisk forståelse av energi fryder et sterkt fundament for effektivt magisk arbeid. Husk, at hedenskap er en veldig stor opplevelsesvei. Det er ingen erstatning for å oppleve energi. Alt har sin egen unike blanding av energi. Ved å være oppmerksom, vil du finne at du kan se, føle og merke energi. Du vil legge merke til at noen eller noens energi har forskjellige tilstander. Det kan fungere i en nøytral tilstand, det kan være mottakelig, eller det kan være følelsesmessig. Fordi magi handler om å samarbeide med naturen (energi), jo bedre du forstår det, jo mer sannsynlig er det å få til samarbeidet og arbeide effektivt med det.

Den korte introduksjonen er nettopp det - en mulighet til å fortelle deg litt om hva som foregår og å dele noe som ikke er dekket av kortene. Det var virkelig ikke mye mer materiale å dele fordi, som du vil se, gir kortene et utmerket format for åndelig undervisning.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~


Sist endret av May den Tor 26 Jul 2018 - 17:45, endret 1 gang
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The Major Arcana

Poste by May Ons 25 Jul 2018 - 22:34

Tidlig i tarotens historie hadde Major Arcana-kortene (den store arkana), ikke tall. Men vi er nå ganske vant til å sette numre på disse kortene. Dette gir en rekke fordeler. For eksempel liker mange lesere å innlemme nummerologi sine avlesninger. Andre betrakter den numeriske sekvensen som en variant på Heltens reise (et konsept popularisert av Joseph Campbell og i Tarot-sirkler kalles Fool's Journey). Den mest praktiske aspektene er slik at nybegynnere lett kan finne kortet de ser på når de først lærer tarot.

Etter denne nyttige tradisjonen, er Major Arcana-kortene i dette settet faktisk nummerert. Og deres divinatoriske betydninger gjentas i en liste på slutten av dette kapitlet i numerisk rekkefølge, for enkel referanse. Imidlertid utforsker hoveddelen av dette kapitel Major Arcana-kortene i grupper som ikke er relatert til tallene som vises. I stedet er de delt inn i forskjellige klassifikasjoner som illustrerer ulike spekter av hedenske trosretninger.

Major Arcana-kortene i dette settet følger de arketypiske ideene uttrykt i tradisjonelle tarotstokk, men uttrykker dem fra et hedensk synspunkt. På denne måten blir settet et pedagogisk verktøy som en nybegynner kan bruke til å danne grunnlag for videre studier. Det er også en utmerket læring som vil resonere med den hedenske sjelen.

Fordi disse kortene, den Store Arcana, representerer arketypiske energier og grunnleggende undervisning i hedenskap, når de er omvendt eller omgitt av ugunstige kort, blir de ikke endret. I stedet bør deres energi leses som blokkert eller stillestående. Vanligvis, hvis disse (eller noen kort) er reverserte, kan de benyttes til å forbedre situasjonen ved å innby til tiltak for å frigjøre eller løsne den undertrykte energien.

De første fem kortene representerer svært grunnleggende kjerneverdier. Dette er de viktigste aspektene som alt annet er bygget på. Disse inkluderer The God, The Goodness, The World, The Elementel og The Summerlands.

Den andre delen inneholder årets hjul og åtte sabotter som utgjør den hedenske kalenderen.

Vår utforming av Major Arcana slutter med verktøyene og opplevelsene til den praktiserende hedenske, slik som innvielse, The Book of Shadows, og energiform.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~


Sist endret av May den Tor 26 Jul 2018 - 18:05, endret 2 ganger
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The World

Poste by May Ons 25 Jul 2018 - 23:09

As Above - The World

The Book of Shadows - As above - Tarot 37781311

Mening: fullstendighet, helhet, en følelse av at alt er riktig, følelsen av å være forbundet.

En av hedenskapets mest betydningsfulle prinsipper er det guddommelige. Dette betyr, som vi tidligere sa, at den guddommelige er i alle ting, og at alt er guddommelig. Alle ting er forbundet og deler helligdom.

Dette kortet, kalt The World, representerer sammenkoblingen av alle ting. Selv guddom og gud er aspekt av noe større, en livskraft som er ufattelig for oss i fullstendig forstand; det overskrider tanken. Den guddommelige er enheten som er i hver av oss og i alle ting, av alle menneskers kilde. Det store sinn, universet eller den store ånd er andre navn for det guddommelige.

Fordi mennesker ikke kan forstå den guddommelige fylde på en meningsfull eller praktisk måte, og den dynamiske serien er i forhold til oss, gjør den hva som kan for å hjelpe. Hjernene våre bryter ting ned i deler for lettere forståelse. Vi har en tendens til å tenke i polariteter; lys og mørk, god og dårlig, varm og kald osv. Den første tilbøyelighet til det menneskelige sinn når man vurderer et vesen er å avgjøre om det er mann eller kvinne. Som det er det første delingen av seg selv når de guddommelige gaver til oss, som vi vil se i de neste kortene.

Vi ser alle årstider og faser av livet knyttet til og flyter fra det feminine guddommelige og det mannlige guddommelige. Deres (Guds og gudinnenes) essens er i alle ting.


Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~


Sist endret av May den Tor 26 Jul 2018 - 20:55, endret 3 ganger
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The Goddess - The God

Poste by May Ons 25 Jul 2018 - 23:49

As Above -  III. The Empress/The Goddess -  IV. The Emporer/The God

The Book of Shadows - As above - Tarot 37821810

Mening: The Goddess: Kreativitet, fødsel, overflod, fruktbarhet

Mening: The God: Styrke, stabilitet, sikkerhet


Guden og Gudinnen er den første divisjonen av det guddommelige vi møter. Selv disse konseptene, helheten av alt som er kvinne og alt som er mannlig, er så store, og inneholder så mange muligheter, at vi trenger ytterligere kompensering til mentalisering. Gud og gudinnen kommer til oss som diamanter med hundre fasetter. Hver fasett viser et annet arketypisk ansikt. For Gud kan være en Far, en Solgud, en vis gammel mann/person. Gudinnen kan være en mor, en som jakter, en en som ødelegger. Disse arketypiske bildene går langt i å hjelpe oss med å forstå kompleksiteten til den store gud og den store gudinnen.

Bilde viser den treske gudinnen - det vil si gudinnen i form av jomfruen, moren og dronningen - er en av de mest populære skildringene, og er veldig kraftig. Det viser, i bilde, tre hovedtyper av gudinnen og fremhever også hennes foranderlige natur. Mens guden er knyttet til solen og tar ca 365 dager for å gå gjennom en syklus, er gudinnen forbundet med månen og går gjennom syklusen på bare 28 dager. Så i dette bildet ser vi gudinnens former, kraft og gaver.

Guden, med sin lengre syklus, er generelt symbolisert av ett aspekt av gangen, selv om han er tilknyttet hver av de fire årstider. En av de vanligste bildene av Gud er den Horned Gud. Aspektet er Guden i det vi ville betrakte hans beste, sterke fasthet.

Disse to kortene representerer gud og gudinne, men som vi vil se, viser de begge sine aspekter på mer spesifikke måter i form av unike guddommer, noe som gjør det lettere for oss å forholde oss til og forstå dem.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The Elements

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 11:14

I. The Magican - the Elements

The Book of Shadows - As above - Tarot 37796111

Betydning: Dyktig ressursbruk, fokusert vilje, innsiktsfull forståelse av en situasjon.

Selv om dette kortbildet ser veldig enkelt ut, er det mye å si om The Elemements. En solid forståelse av elementene er en viktig del av den hedenske verdensbilden. Vi vil gå inn i mer detalj av naturen til de fire elementene i Minor Arcana.

Magic er den forsettlige bruken av personlig vilje til å samarbeide med naturen for å greate forandring i verden av det aller beste av alle. Når vi snakker om naturen i denne sammenheng, mener vi alt som eksisterer består av energi. Forstå hvordan hver person og ting gjenfinner og reagerer på energi, egenskapene til energi generelt, og lovene som styrer energisk oppførsel, er grunnlaget for effektiv magisk praksis. All energi kommer fra den guddommelige; Det er en del av og knyttet til den guddommelige.

Energi har egenskaper som er basert på dens elementære sminke og på den enkelte persons eller tingets uttrykk for sin energi. Det er også ideer om hvordan energi oppfører seg. Mange bruker de syv Hermetiske prinsippene som en veiledning for å forstå denne oppførselen.

Disse prinsippene påvirker hedenske magiske ritualer og spådommer. Prinsippet om mentalisme, for eksempel, reflekteres i vekten på klar intensjon og bevisst innsats. Prinsippene for korrespondanse og vibrasjon påvirker hvorfor vi bruker visse redskaper og ingredienser i ulike ritualer. Rytmeprøven er anerkjent når vi tar hensyn til tidspunktet for vår magi.

Det kan være litt forvirring om såkalt positiv eller negativ energi. Fordi alle ting er en del av det guddommelige, er det ikke nyttig eller nøyaktig for noe med energi i form av gode og dårlige. I stedet er det energi som ikke passer for en situasjon, eller at det tjener ikke lenger din høyeste godhet.

Guddommelig energi, i hvert fall i de fleste hedenske praksis, er delt inn i fire typer: ild, vann, luft og jord. Disse er ikke bokstavelige elementer, men arketypiske og hver har sine egne egenskaper. Og selv om de ikke egentlig er ild, vann, luft eller jord, forstår vi mye om egenskapene deres hvis vi ser på ting av det de er oppkalt etter. For eksempel ild, som er knyttet til menneskelig vilje, brennende lidenskap, kraft og transformasjon. Det varmer, beskytter, aktiverer og brenner. Vann, som er forbundet med humane følelser, healing, drømmer og hemmeligheter. Det renser, lindrer, gir fleksibilitet og eroderer. Luft, som er knyttet til menneskets intellekt, styrer logikk, sannhet og kommunikasjon. Den frigjør, gir en kjølig bris, eller skaper en storm. Jorden, som er knyttet til den fysiske kroppen, hersker over manifestasjon, fruktbarhet og stabilitet. Det er tungt, trøstende, nærende og sakte.

Som hedninger forsøker å forstå elementets natur, etablerer de vanligvis relasjoner med elementer, skapninger som er ganske lik som naturens ånd. De belyser og ser på elementene. Hvert element har sitt eget element: Salamander for ild, sylfer (luftånder) for luft, undine (fe-lignende vesener) for vann og gnomer for jorden.

Dette kortet viser både elementene selv og menneskelige hender. I tradisjonelle tarotstokker blir essene av hver drakt ofte avbildet med en hånd som holder draktdesigneren, som representerer en gave fylt med stort potensiale fra universet. Her representerer hendene det, men også noe mer: evnen til å jobbe med og lede disse energiene for bevisst samskaping med universet. Dette er en veldig tradisjonell betydning for trollmannen, og det er også definisjonen av magi; evnen til å arbeide med elementære energier for å bevisst samskape med universet.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~


Sist endret av May den Tor 26 Jul 2018 - 11:59, endret 1 gang
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - De syv hermetiske prinsippene

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 11:35

De syv hermetiske prinsippene

1. Mentalitetsprinsippet sier at vi er alle tanker i det guddommelige sinn. Fordi det guddommelige er immanent, gjelder dette for oss ... vår erfaring er basert på våre tanker. Begrepet av magi er basert i tanken.

2. Prinsippet om korrespondanse er grunnlaget for ordtaket; as above (som ovenfor), so below (så nedenfor):(so below) som under, (as above) så over. Dette handler om ideen om et holografisk univers, så vel som konseptet til det immanente guddommelige; Hele er inneholdet i alt.

3. Vibrasjonsprinsippet forteller oss at alt beveger seg og ingenting er i ro. Alt har sin egen vibrasjon. De fleste av oss har opplevd dette, noe som antyder at vi får dårlige vibber fra en person eller situasjon.

4. Polaritetsprinsippet sier at alt er dobbelt og eksisterer som et par motsetninger. Ting som synes å motsette seg hverandre er virkelige ekstremer av det samme.

5. Rytme prinsipp sier at alt strømmer - inn og ut, opp og ned, til en frost. Alt har sin egen tidevann.

6. Kjønnsprinsippet handler ikke om sex, men om tankene om maskulinitet og femininitet. Vi tenker også på dette som yin og yang. Alle ting har aspekter av begge.

7. Begrepet Årsak og Virkning prinsippet virker åpenbar; hver tanke og enhver handling har en effekt som skaper en reaksjon. Alt som skjer har en årsak; Det er en grunn (eller mer sannsynlig flere grunner) hvorfor det skjedde.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~


Sist endret av May den Tor 26 Jul 2018 - 12:00, endret 1 gang
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The Summerlands

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 11:58

0. The Fool -  The Summerlands

The Book of Shadows - As above - Tarot 37794211

Betydning: Et nytt liv, en ny start, en reise inn i det ukjente, naivitet.

Mange hedninger tror på reinkarnasjon og tenker på the Summerlands som et vakkert sted hvor sjelen går inn mellom inkarnasjoner. Troen på hva som skjer på dette sted og i løpet av denne tiden varierer mye blant moderne hedningefolk. Noen muligheter inkluderer følgende.

Generelt er The Sommerlands regnet som et hvilested mellom liv. Sjelen kan finne forfriskninger og kanskje kobles igjen med kjære her. Mange hedninger tror at vi velger leksjonene vi vil oppleve i hvert liv. The Summerlands gir tid til å reflektere over leksjonene valgt fra det forrige livet, for å vurdere om de har lært noe og bestemmer hvilke leksjoner som skal oppleves i det neste livet. Vi tar ikke våre minner om The Summerlands med oss ​​inn i våre jordiske inkarnasjoner.

Dette bildet illustrerer en scene fra The Summerlands, et nydelig sted hvor vi nyter oss selv og velger frøene for å skape vårt fremtidige liv. Opprettelsen av den neste inkarnasjonen er representert i dette bildet ved bruk av lys og mørk energi. Figuren trekker den mørke energien, som er u-formet energi, inn i seg selv og forvandler den, som representert av sommerfuglene, til sitt fremtidige liv i form av det glitrende hvite lyset som åpner opp foran figuren.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Wheel of the Year

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 13:15

X. The Wheel - Wheel of the Year

The Book of Shadows - As above - Tarot 37826210

Betydning: sjansen er i luften, det neste logiske trinnet, endring av formuer, gjentatte sykluser.

Wheel of the Year er et jordbasert, natur-sentrert liturgisk år merket av ferien, kalt Sabbats, velbesatt av hedningefolk. Vi følger årstidene og syklusene av fødsel, vekst og død funnet i naturen og tjener til å utdype vår forbindelse med energiene til jorden. Når vi følger årstidene, opplever vi også det vi kaller meta-myten om den store Gud og den store gudinnen. Gjennom disse festivaler anerkjenner og respekterer vi de mange fasettene til det guddommelige.

Hver sabbat fokuserer på å snakke i hjulet og på et bestemt aspekt av den store gud og de store gudinnenes historie. Som vi vet, i hedenskap er det ikke et sett med myter eller en bok av historier. Alle myter forteller historien på forskjellige måter. Sabbatsene som er beskrevet i kortene nedenfor, illustrerer meta-myten. Det vil si den generelle oversikten over Guds og gudinnenes historie, fra gudens fødsel til hans eventuelle offer og død. Men de fleste hedningene innlemmer myterens pantheon som resonerer med dem for å fylle ut detaljer i historien. Siden dette er et hjul, en sirkel uten begynnelse eller slutt, er det utfordrende å bestemme hvor året logisk begynner, selv om mange anser Samhain som slutten av det gamle år og begynnelsen av et nytt år.

Festivaler feires ofte av et fellesskap eller en gruppe, så vel som av enkeltpersoner i enslige ritualer. De kommunale festligheter er mer enn partier. Observer dem i en åndelig og magisk handling. Hver og en tilbyr forskjellige leksjoner, læresetninger, kraft og våre guddommer på unike og dypere måter. Det antas at i disse tider var disse helligdager feiret som en slags overtro (eller magi, avhengig av synspunktet) som bidro til å sikre kontinuiteten i live. Vi vet ikke helt sikkert.

I dag feirer vi for å styrke vårt forhold til naturen og til å tilpasse oss de guddommelige sykluser. Ved å delta, enten offentlig skala eller med et mindre personlig ritual, hjelper vi å snu hjulet og helbrede de ubalanser som eksisterer i naturen på grunn av menneskehetenes misbruk av jorden. Ved ikke deltakelse, ved ikke å forbinde med naturens strøm, er vi en del av forstyrrelsen. Når vi gir vår vilje, vår sterkeste form for energi, å snu hjulet, forbindes vi med det guddommelige på en svært kraftig måte.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Samhain

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 14:01

XVII. The Moon - Samhain - Oktober den 31.

The Book of Shadows - As above - Tarot 37841010

Betydning: mørke, det ukjente, refleksjon og forberedelse, sterk åndelig forbindelse, kommunikasjon mellom rikene.

Under festivalen regjerer den store gudinnen i form av en vis kvinne og den store Gud i form av en vis mann eller dødens Herre. Hedningene hedrer forfedre og forbereder til en tid av refleksjon. Noen anser Samhain som den viktigste ferining, sier det markerer slutten av det gamle året og begynnelsen av det nye året. Fordi dette var sesongen da svakere dyr i flokker ble drept og spist, er Samhaim forbundet med døden generelt og Guds årlige død. Det sies at i kveld skal sløret mellom verdenene bli tynt, noe som gjør det til en ideell tid for spådom og for å hedre forfedrene. Denne feiringen forbereder oss til de mørke dager fremover.

Dette kortet viser en heks som ærer ånden til Samhain og søker veiledning fra forfedrene. Hun tar imot mørket uten frykt, men med respekt, og vet at hun styrker sin forbindelse med det guddommelige.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Yule

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 14:29

XIII. The Death - Yule (Vintersvolver eller Yule rundt 21 desember).

The Book of Shadows - As above - Tarot 37805010

Betydning: Enden av noe, et øyeblikk av mørke før daggry, en krise med tro, frykt for eller håp for forandring.

På den lengste natten av året, føder den store moren til solens Gud og hedningefolkene feirer lysets retur til verden. Ved Samhain, når Guden dør, tar han lyset med seg. Etter vintersolveren begynner solen å komme tilbake, og det gjør også Gud, i form av en baby. Yule er en glad feiring av lysets, livets og varmens retur.

Yule er også en feiring av tro. Lyset har egentlig ikke begynt å returnere, så det er en trosakt å tro at den kommer tilbake. Øyeblikket på den lengste natten før dagene blir lengre, er kort, som dødsøyeblikket. Det er nesten umulig å fastslå det nøyaktige øyeblikket når en ting slutter og en annen begynner. Nesten umulig, men det øyeblikket eksisterer. Disse bilene viser det øyeblikket, når den døde Holly King overtar herredømme fra Oak King.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Imbolc

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 15:20

XVII. The Star - Imbolc (Saint Brigid`s Day 2. februar)

The Book of Shadows - As above - Tarot 37794310

Betydning: helbredelse, håp, fred, trøst, veiledning, retning, lys i mørket, mild forfriskning.

Imbolc kalles også (Saint) Brigid's Day og er en Gaelisk tradisjonell festival som markerer begynnelsen av våren den 1 eller 2 februar, eller omtrent halvveis mellom vintersolverv og vår.

Barnet Solguden vokser mens han blir næret av the Great Mother. Hedenske begynner å ringe til gudinnen, og spør henne om å komme tilbake fra underverdenen. Mens Yule feirer Solens retur, gleder Imbolc seg til de første tegn på våren, når vinterens snø og is begynner å tine og nye liv begynner. Imbolc betyr, i magen, og Oimelc betyr Ewe`s melk, noe som betyr en klar sammenheng mellom denne festivalen og lammets sønn som skal fødes. Under denne feiringen fokuserer hekser på rensing. Det er en tid for å rense og rydde ting vekk, både litterært og symbolsk.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Ostara

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 15:57

XIV. The Temperance - Ostara (Våren Equinox eller Ostare rundt 20 mars).

The Book of Shadows - As above - Tarot 37805110

Betydning: Balanse, nåde, flyter lett i verden, å være rolig i livet ditt, være på riktig sted til rett tid.

Hedenske feirer at verden er fylt med nytt liv som Gudinnen, i form av Jomfruen, og de vender tilbake til landet fra underverdenen. Ostara er en leken feiring av våren, nytt liv og fruktbarhet. Luften vitner om frisk pust med potensialer. Fordi denne feiringen faller på en equinox, er balanse et viktig aspekt, men kanskje enda mer enn det, blir fruktbarheten feiret. Det er sesong snakk, død og vinter er virkelig erobret og gud og gudinnen har kommet tilbake til landet fra underverdenen.

Den brune kaninen (ved gudinnenes føtter) og den hvite kaninen (i armene hennes) er et symbol på balansen som er knyttet til denne feiringen, og samtidig anerkjenner at dagene blir lengre enn nettene. Livet blir mer utbredt enn døden. Denne gudinnen henter sitt hellige vann inn i verden, og gir det liv og farge og skjønnhet. Hun er en delikat balanse og elegant nåde. Som et eggeskall, det er sterkt nok til å pleie nytt liv, men i det rette øyeblikk er det nok å brytes gjennom, og frigjøre innholdet i verden.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Beltane

Poste by May Tor 26 Jul 2018 - 18:03

VI. The Lovers - Beltane (1. mai)

The Book of Shadows - As above - Tarot 37809310

Betydning: Følg ditt hjerte, gjør et godt valg, et godt sunt partnerskap, og finne en perfekt match.

Solens Gud er ikke lenger en baby, men fullt voksen. På denne festivalen blir gud og gudinne mann og kone og hedningefolk feirer deres forening og fruktbarhet. Denne feiringen er som bryllupet til Guden og gudinnen. Barnet Gud har vokst til et mannskap. Siden like etter Yule har det kommet inn i hans makt. Beltane feirer sin union, deres fruktbarhet, og alt det det lover. Det er på motsatt side av Samhain på årets hjul, og som Samhain er dette en tid da sløret mellom verdenene avsløres.

Som med mye av hedensk symbolikk er Beltane-symbolet til Maypole utrolig seksuelt. Denne feiringen feirer virilitet og glede av seksuell nytelse, og av spenning. For noen, det søteste og det beste. Guden og gudinnen fremhever både feiringen selv og meningen med kortet: glede og skjønnhet ved å velge klokt. Når man tar en beslutning som gjør hjertet glad, følger det fruktbare livet generelt.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Litha

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 9:54

XIX. The Sun - Litha (Midtsommer, eller Litha rundt 20. juni)

The Book of Shadows - As above - Tarot 37838210

Betydning: En tid til hyggelig suksess, glede av hverdagen, og høste de første fruktene av din innsats.

På den lengste dagen av året er Gud i form av Oak King (eike kongen), i sin fulle kraft. Hedenske feirer sin hellighet og løfter om overflod av den forgjengelige gudinnen. Selv om gudinnen er som alltid viktig, fokuserer denne begivenheten på solen og dermed også på Guden. Sommers første frukter er modne. Atmosfæren er sløv men forventningsfull. Folk nyter naturens søthet. I forgrunnen er det skygget som følge av den rike overflod som kommer.

Litha og solkortet er begge relativt enkle. I begge er det meningen at alt er behagelig og søtt. Solen er varm, frukten er søt, og ingen har det travelt. Daglige øyeblikk dryppes med glede. Det er en følelse av suksess og gjennomføring uten stress eller strid. Til og med en sterk mann i sin drakt er full av potensiale og planer, og han finner tid til å kjæle med en kanin. Fordi etter denne begivenheten begynner dagene å forkortes og det er en liten antydelse av melakoli, da Gud vil møte hans bestemte død og gudinnen vil trekke seg tilbake til underverdenen.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Lammas

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 10:21

XV. The Devil - Lammas (1. august)

The Book of Shadows - As above - Tarot 37826211

Betydning: Nytelse av den fysiske verden, overbærenhet eller kanskje alt for mye, ta sjanser som kan lønne seg eller ta risiko som kan bli en for høy pris.

Den første av tre høstfestivaler, anerkjenner Lammas å offre Oak King for å føde jorden. Holly King begynner sin regjering som far og beskytter. Takknemlig for starten på høsten er representert symbolsk med å brødfø, og bekrefte at alt har en pris er viktige sider ved denne begivenheten. Mens hedningene er takknemlige for høsten, vet de at det kommer en pris - Guds evige død og mørket som kommer.

Når slutten av vekstsesongen trekkes nærmere, er det en feiring og villig forlatelse. Spill blir spilt, innsatser gjort, og brød og øl likt. Devil-kortet er ofte forbundet med guden Pan, og er derfor et passende treff for denne feiringenn, selv om drikken du velger ofte er laget av korn enn av druer. Det er nesten en spis, drikk og vær glad formodning, for i morgen dør vår fornuft. Det er full glede uten å tenke på å spare noe for fremtiden.


Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Mabon

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 11:00

XI. The Justice - Mabon (rundt 21. september)

The Book of Shadows - As above - Tarot 37837010

Betydning: En tid for regnskap, veier ut konsekvensene av dine handlinger, tar avgjørelser nå som vil forme din fremtid.

Som dagene begynner å forkortes, går solens Gud og Moder Gudinnen tilbake til underverdenen. Hedenske feirer årets skuddpreimer og forbereder seg på vinteren. Uten moderne matbehandlingsteknikker eller dagligvarebutikker hadde lagring av nok mat til vinter en annen måte og det haster. Vi kan sannsynligvis ikke forestille oss hvordan. Overlevelse sto først i alles hjerner og alle måtte jobbe sammen. På denne tiden av året ble fanger løslatt og uenigheter ble satt til side. På Mabon fokuserer vi på tilgivelse og skyve vekk usunne tanker og følelser som har festet seg i våre hjerter som bare kan bli føre til mer gift.

På dette kortet forblir Demeter på landet litt lenger mens hennes datter Persephone begynner sin reise til underverdenen. Det er en takknemlighet for det som er gitt og en følelse av ansvar for det som kreves. Dette er en tid for å forberede våre liv, både verdslige og åndelige, for de kalde, mørke dager som kommer.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The Path

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 11:25

IX. The Hermit - The Path

The Book of Shadows - As above - Tarot 37838110

Betydning: Ta egne beslutninger, søker veiledning fra det guddommelige vekk fra andres innflytelse, stol på din indre selvtillit.

Hver heks, hver hedensk, hver person for den saks skyld, lever sitt eget liv og går sin egen vei. Mens det er øyeblikk av tro at vi kan dele tanker med andre, og vi hjelper og støtter hverandre, men til slutt er det vår egen reise. Du bestemmer hva som skal gjøres, hva du skal tenke, hva du skal føle, og hva du skal tro. Du bestemmer egne verdier og fastsetter prioriteringer. Uansett hvor tett du måtte være sammen med andre, kommer det en dag, alene i skogen, hvor du forstår at det er din egen reise. Går din egen vei. Heldigvis, når vi er alene, fokusert på vårt eget hjerte og vår egen forbindelse med det guddommelige, det er da vi best kan høre den guddommelige stemme og se veiledningen som blir gitt. Vår vei blir levende og visdommen blir vår følgesvenn.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Spellcasting

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 11:57

VIII. The Strength - Spellcasting

The Book of Shadows - As above - Tarot 37839810

Betydning: å mestre seg selv, administrere ressurser, skape forandring, arbeide i harmoni med det guddommelige.

Magien er å fokusere på viljen og om å arbeide med de guddommelige energiene som er tilstede for å skape positiv forandring i verden. Å lære å kjenne igjen og arbeide med energi er relativt enkelt. Utfordringene er å styrer vår vilje og å skape positiv forandring. Som mennesker ser det ut til at en del av vår leksjon på jorden er å mønstre opp og virkelig kanalisere vår vilje, som noen ganger virker svak og noen ganger for sterk. Å skape positiv endring er også vanskelig. Vi vil ikke alltid ha det som er det aller beste for oss selv eller andre. Det er heller ikke alltid en enkel ting å vite hva som er for det aller beste. Å styre vår vilje krever øvelse, disiplin og tålmodighet. Å håndtere spørsmålet om "de beste godene" blir lettet ved å opprettholde en nær tilknytning til det guddommelige. Når du vet hvordan det føles å være i godt forhold til det guddommelige, er det lett å gjenkjenne det når du ikke er det. Den følsomheten kan være et godt kompass for deg.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Book of Shadows

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 13:03

V. The Hierophant - Book of Shadows

The Book of Shadows - As above - Tarot 37841011

Betydning: kunnskap, tradisjon, forståelse, tro som praktiseres i dagliglivet.

The Book of Shadows fungerer som din egen personlige spådomsbok og magiske dagbok. Det er en oversikt over dine studier, forskninger og konklusjoner. Når du trener, vil du analysere det du leser, lærer og opplever i ditt eget trossystem. I den vil du holde styr på dine ritualer, magi, spådom og meditasjoner. Noen utøvere har separate bøker av forskjellige temaer og fag; andre holder alt sammen i kronologisk rekkefølge. Tenk på hvordan du kan bruke boken din og deretter organisere på en måte som gir mening med planene dine. Hvis ditt første forsøk på organisering ikke føles riktig, prøv en annen til du finner den som fungerer best for deg. Denne boken vil danne grunnlaget for din praksis og din tro. Blant sidene i boken finner du dine egne prinsipper, regler, oppskrifter, hengivenhet, tradisjoner og mål.

Ordet hierophant, navnet dette kortet tradisjonelt bærer, kommer fra de greske ordene "ta hiera", som betyr "hellig" og "phainein" som betyr "å vise", "bringe lys" eller "å gjøre kjent". Men i hedenskap gjør ingen dette - åpenbarer det hellige - for oss. Den guddommelige åpenbarer seg selv. Og vi gir mening i det som vi finner passende. Og så blir vår The Book of Shadows vår lærer og vår guide.

De fleste av oss begynner med blanke ark. Den boken inneholder ingenting - ingenting unntatt enhver mulighet som eksisterer. Akkurat som vi skaper vår fremtid med hvert øyeblikk vi lever, skaper vi vår personlige magiske reise med hver side av vår Book of Shadows som vi fyller. Verden er vårt klasserom. Hvilke leksjoner vil manifestere seg og forme din sti?

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Transformation

Poste by May Fre 27 Jul 2018 - 13:39

VII. The Chariot - Transformation

The Book of Shadows - As above - Tarot 37924110

Betydning: Forandring, bevegelse, transformasjon, bevisst handling.

Våre liv er en syklus og har sykluser inne i sykluser. Mange av disse er det naturlige resultatet av livet; Vi kan ikke endre dem. Måten vi opplever dem kan være en transformativ opplevelse.

Vi lager også sykluser selv ved valgene vi gjør og handlingene vi tar. Og disse syklusene, konsekvensene av dem er også livsforandring. I tillegg er de valgene vi lager og tankegangen som vi kommer til via disse avgjørelsene, er også transformative opplevelser.

Når vi beveger oss gjennom alle eksisterende sykluser, skaper vi endring, og vi er endringer. Det er et interessant paradoks. Vi eksisterer i midten av det som jorden eksisterer i både nattetid og dagslys.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Warnings

Poste by May Tir 31 Jul 2018 - 22:07

XVI. The Tower - Warnings

The Book of Shadows - As above - Tarot 37827610

Betydning: Problemer fremover, en plutselig og uventet hendelse, tilsynelatende meningsløs ødeleggelse.

Som nevnt tidligere, er dette kortet egentlig ingen dårlig energi, bare upassende energi. Og på samme måte er det ingen dårlige evner eller erfaringer, men det som vi kan vurdere ubeleilige eller mindre heldige, i det minste på kort sikt. Hvordan kan et majestetisk tre som ødelegges av lynet være en positiv ting? Vel, alt er ett. Det treet, lynet og ilden er alle en del av det guddommelige. Månen, er et skyggeaktig lys som skjuler mer enn det avslører, og minner oss om at vi ikke alltid forstår årsakene til alt som skjer rundt oss.

Disse tingene, disse traumene, disse katastrofene - for oss, er de disse tingene - som skjer. Vi forstår kanskje ikke hvorfor, men vi får noen ganger en del advarsler, slik at vi kan være forberedt.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - The Circle

Poste by May Ons 1 Aug 2018 - 15:23

XII. The Hanged Man - The Circle

The Book of Shadows - As above - Tarot 37843710

Betydning: Å skape et trygt og rent miljø, sette grenser, fokuserer utelukkende på det åndelige akkurat nå.

En sirkel er en hellig plass som du lager for din spirituelle jobb. En hellig plass kan opprettes hvor som helst. Tenk på at det er en metaforisk gryte. En gryte er et sted som inneholder ingredienser, holder alt du trenger på et sted, mens du sørger for at uoppvarmede materialer ikke blander seg i det. På et annet nivå er det også et transformasjons sted. Din hellige plass er ditt tempel hvor du arbeider med energien du inviterer inn og danner en grense som skiller deg fra uønsket energi. Mens du er i ditt rom, forventer du åpenbaringer og erfaringer; du forventer transformasjon. Disse forventningene er en hensikt. Å skape en hellig plass er viktig, men ikke vanskelig.

1. Rengjør området
Studenter av Feng Shui vet viktigheten av et ordentlig og rent miljø. Å være i et rom uten rot og forstyrrelser, gjør at energier kan strømme uhindret og være et godt hjelpemiddel i din evne til å fokusere. Energiske rengjøringsmetoder kan inkludere å rense område med salvie eller bruk en bjelle for å rense området. Bjellen sies å bryte opp stillestående energi og gjøres vanligvis før salvie etc.

2. Samle verktøyene dine.
Når området er klart, må du sørge for at du har alt du trenger for det arbeidet du har til hensikt å gjøre. For meditasjoner vil dette sannsynligvis være svært lite, bare dine notater og ditt fokus objekt, hvis du bruker en. For ritualer og spådom og healing har du flere elementer i sirkelen din.

3. Jording
Jord deg selv ved å sitte eller stå i området der du har til hensikt å arbeide. Ta tre lange, sakte dype pust, kjenn følelsen av ro som kommer inn i deg med hver innånding og spenning og distraksjoner som forsvinner for hver utånding. Tenk deg at en "rot" vokser ut av fotsålene dine (hvis føttene er flate på gulvet.) Eller fra ryggen din (hvis du sitter) drar ned mot jorden. Kjenn etter hvordan røttene går ned i jorden. Ta tre sakte åndedrag, se for deg stabiliteten fra jorden kommer inn i kroppen din ved hver innånding og all unødvendig energi forlater deg, tilbake til jorden der den blir jordet og lagret til senere med hver utånding.

4. Definer plassen
Mens du fortsatt er i midten av rommet ditt, må du utvide din dominerende arm og hold pekefingeren som om du peker. Tenk deg at energi går gjennom røtter i kroppen din, gjennom føttene, bena og ryggraden, ned i armen og kommer ut av fingertuppen. Sikt energien til plassen i sirkelen din. Beveg energien i retning med klokken, til du har fullført rammen av rommet ditt. Når du lager denne grensen sier du (stille eller høyt) noe som, "med denne energien, renser jeg denne kretsen, en plass utenfor rommet, en gang over tid, et sted for transformasjon".

Når du er ferdig, stå i midten, som beskrevet i trinn 4, og spor sirkelen mot klokka, si noe som "med denne energien, slipper jeg denne sirkelen og går tilbake til vanlig tid og rom". Fordi du har jobbet med intensiv fokusert energi, vær sikker på at du jorder deg selv en gang til, og frigjør all unødvendig energi tilbake i jorden.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Initiation

Poste by May Ons 1 Aug 2018 - 16:07

XX. The Judgement - Initiation

The Book of Shadows - As above - Tarot 37890610

Betydning: åndelig kallelse, som lever med høyere hensikt, forlater en gammel måte å leve på.

Vi går alle våre egne veier. Og alle hører deres spirituelle samtale på hver sin måte. For heksen, når hun hører kallet til det guddommelige, gudinnen og guden, forplikter hun seg til å hedre dem. Det er som de gamle middelalderlige medium munkers sang, med en samtale og et svar. Dette kortet har oppnådd dette forholdet, denne avtalen og forpliktelsen. Vi er kalt til et spesielt liv, og vi lover å leve våre tro som det beste vi kan. For det meste lover vi å holde oss i riktig forhold med det guddommelige, slik at vi kan høre behovene og veiledningen fra våre guider med samme klarhet som vi hører våre originale samtaler slik at vi kan svare med samme lidenskapelige intensitet.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot Empty The Book of Shadows - As Above - Wisdom

Poste by May Ons 1 Aug 2018 - 16:26

II. The High Priestess - Wisdom

The Book of Shadows - As above - Tarot 37826810

Betydning: veldig enkelt: visdom, kombinere intelligens og intuisjon, søker den hele og fulle sannheten.

I hedenskapen, er vi hver vår egen yppersteprestinne (eller prest). På en måte, er det dette som vi streber etter. Faktisk, for mange tarot-lesere, er dette kortet som de mest identifiserer seg med. I motsetning til tradisjonelle tarotsett hvor Yppersteprestinnen representerer ikke-rasjonelle / ikke-logiske kilder til kunnskap, representerer denne Yppersteprestinnen visdom. Yin og yang. Athamen og kalkstenen. Den magiske kombinasjonen av motsetninger; intellekt (som i rasjonell / logisk tenkning) og intuisjon. Når disse to aspektene er på det høyeste, kan vi finne sann visdom. Igjen, dette er den alkemiske balansen de fleste tarotlesere søker; kombinere en intellektuell forståelse av tarot med intuitive svar på symbolene og bildene i kortene.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

Side 1 av 4 1, 2, 3, 4  Next

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet