LIVSSTIL OG SPÅFORUM
Takk for at du logget inn og velkommen tilbake!
LIVSSTIL OG SPÅFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
Spå deg selv!
Et samarbeid med Asbjørn på paran.no, Terra og May. Still et spørsmål og klikk på bilde under!
/></a><span class=
Intuisjon i en beslutningsprosess Facebo11
Latest topics
» Prøve Damiana Vital GRATIS* i 30 dager!
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyMan 22 Jan 2024 - 13:29 by Terra

» FREE TAROT & MEDIUMSHIP MASTERCLASS 11.11.22
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyFre 11 Nov 2022 - 19:19 by Terra

» Livet.....
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyTor 3 Nov 2022 - 12:12 by Terra

» Trekker kort på lørdag 25.6.22
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyFre 24 Jun 2022 - 20:13 by Terra

» UNDERSTANDING TAROT 'THE MAJOR ARCANA' THE FOOLS JOURNEY PART 1
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyFre 4 Feb 2022 - 13:29 by Terra

» Englekort på vår Facebook gruppe i dag, mandag 17/1-2021
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyMan 17 Jan 2022 - 14:12 by Terra

» An ANGELIC Message of HOPE From the Lady Who SEES ANGELS | Lorna Byrne
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyLør 8 Jan 2022 - 22:44 by Terra

» Godt nytt år!
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyLør 1 Jan 2022 - 14:35 by Terra

» Chief Arvol Looking Horse: Prophecies, World Peace, and Global Healing
Intuisjon i en beslutningsprosess EmptyFre 31 Des 2021 - 16:25 by Terra

Intuisjon i en beslutningsprosess

Go down

Intuisjon i en beslutningsprosess Empty Intuisjon i en beslutningsprosess

Poste by May Lør 19 Jan 2019 - 14:00

Jeg legger ut dette i dette forumet da intuisjonen handler om en av sansene våre.

Intuisjon i en beslutningsprosess Images12

Har du noen gang lurt på hvor mye du bør stole på intuisjonen din i beslutningsprosesser?

Intuisjonen er faktisk et fantastisk verktøy når du skal ta gode beslutninger.

Her er noen eksempler på hva du kan gjøre for å lytte mer til din intuisjon i beslutninger.

Skriv alternativene dine ned på et ark.

Du kan egentlig ikke motta informasjon om dine mulige alternativer og avgjørelser med mindre du avklarer dem først Så, hva er alternativene dine?

For eksempel, hvis du ønsker å slutte i jobben din, men du ikke vet hvordan du skal ta det første steget for å få ting til skje. Skriv ned på arket alle alternativene du kan tenke på som er tilgjengelige for deg, akkurat nå. Selv om de høres helt ut på viddene.

Listen din kan se slik ut:

1: Fortsett samme type jobb, men i et annet firma.

2: Tren på et annet prosjekt som appellerer til deg.

3: Gjør samme jobb, men som selvstendig.

4: Ta permisjon og forsøk deg i et annet firma, kanskje i utlandet.

Det sies at det alltid er fem forskjellige veier å velge. Om det stemmer under alle omstendigheter, vet jeg ikke, men hvis du ser bare en eller to alternativer foran deg, må du kanskje utvide din visjon og horisont noe. Det er vanligvis mer enn ett valg, så gjør en "brainstorming" og se hva som kommer opp som mulige valg i en beslutningsprosess.

Når du har laget listen over alternativer, skriv ned en liste over hva du liker og hva du ikke liker om hvert alternativ. Vær veldig ærlig og ikke unn deg selv at det bare er ett perfekt alternativ uten ulemper. Det er sjelden et 100% perfekt alternativ. Avhengig av beslutningens størrelse kan det være en lang liste eller en kort.

Når du har skrevet ned fordeler og ulemper ved hver mulige alternativ, er neste skritt..

Identifiser ønsket utfall

Sett av et øyeblikk til å vurdere hvilket utfall du vil få som følge av din beslutning? Husk - det er en energi bak alt som du vil ta med videre i livet ditt. Se på det større bildet - hvorfor tar du denne avgjørelsen? Hva vil du virkelig ha, og hva er det ideelle resultatet? Ønsker du et mer fredelig hjem? Mer arbeidstiltak? Mer spenning i livet ditt?

Sørg for at du anerkjenner og har rett intensjon i beslutningen og ta sikte på å ta en beslutning som støtter den generelle intensjonen for livet ditt.

Lytt til dine følelser

Lytte til dine følelser når du forsker på alternativene. Og jeg mener ikke forskning på internett eller å bruke bøker. Du trenger ikke å konsultere kilder utenfor deg selv for å ta en beslutning. Som et følelsesmessig vesen har du allerede noen data du trenger for å ta en beslutning. Dine følelser vil gi deg noen av disse dataene. Følelser er virkelig en utmerket tilbakemelding i deg selv.

Hvis du føler deg ille om et alternativ, men det ser bra ut på arket (og alle mener du bør gjøre det), stol på dine egne følelser over dine begrunnelser.

Jeg har opplevet om og om igjen at en klient vil at jeg skal se på en viktig beslutning som skal gjøres, men klarer ikke selv å finne ut av hvordan de føler om hvert alternativ. Under en konsultasjon er alt jeg gjør å tjune meg inn på hva klienten føler, om de er energiske eller tvilende. De spør meg om muligheter og som klarsynt kan jeg føle hvordan det føles for dem, energisk og følelsesmessig eller tvilende og nølende og rapporterer det tilbake til dem.

Men egentlig, slike klienter trenger ikke meg til å fortelle dem hvordan de føler. De vet det allerede. Men under slike omstendigheter kan rådgivning med intuitiv hjelp, føre til at de endelig klarer å ta beslutningen som kjennes rett.

Vær din egen intuitiv

Du kan faktisk gjenskape denne prosessen med energetisk vurdering som jeg gjør i en intuitiv konsultasjon.

Den beste måten å gjøre dette på er å se for deg i hver av alternativene og kjenne hvor energisk du er. Gjør dette ved å lytte til hva dine følelser har å si om hvert alternativ. En for en.

Ta to minutter av tiden din og lukk øynene dine. Tenk deg at du allerede har gjort den ene beslutningen om å starte i ny jobb eller hva det måtte være. Tenk deg din første dag på jobb i det nye firma. Hva føler du om prospektet?

Åpne ditt sinn til denne øvelsen. Gi slipp på dine forutbestemte ideer om hva du "har" og slipp alle praktiske overveielser om hvorfor du ikke kan gjøre det du ønsker å gjøre.

Hvordan er energien eller følelsene du føler bak hvert alternativ?
Føles det flatt? Føler du deg uinspirert? Tung? Umotivert?
Eller føler du deg glad? Kanskje litt bekymret? Entusiastisk? Forvirret?
Føler du deg forferdelig? Føler du en følelse av frykt?
Føler du noen av disse følelsene i kroppen din?

Skriv ned eventuelle følelser eller følelser som kommer opp mens du skriver, selv om de kan virke motstridende, fordi de er alle gyldige tilbakemeldinger om noe.

Du kan føle deg begeistret og skremt om ett alternativ på samme tid, og det kan være at den mulige stien er spennende, men kan kreve mer ferdighet som du ikke har ennå. Alle følelser er viktige tilbakemeldinger om hvert alternativ, så ikke ignorere noe av det du føler om hvert alternativ.

Noen ganger er det en perfekt beslutning, og noen ganger er det ikke - noen ganger må du bare ta det beste valget som du kan se foran deg, så krev ikke av deg å finne en perfekt løsning enda. La tankene dine sette seg i baksetet i denne prosessen.

Ikke snakk deg selv vekk

Ofte gjennom å observere følelser, blir folk klar over hva de vil. De forstår at noen alternativer får dem til å føle seg godt, og andre får dem til å føle seg flate og noen får dem til å føle seg forferdelig, og de kan knytte noen av disse følelsene til andre hensyn som må tas. Fordeler og ulemper.

Når du har funnet det rette handlingsforløpet, er det lett å snakke seg ut av det og gjemme seg bak det som er praktisk. En vanlig reaksjon på den virkelig gode følelsen og "perfekte" alternativet er at det er for skummelt og vanskelig eller har negative konsekvenser, eller innebærer en risiko, eller er for vanskelig for deg å oppnå.

Det er mange frykter og unnskyldninger og vi gjemmer oss bak dem. Hvis du ikke er klar til å kvitte deg med unnskyldningene ennå, er det OK, men i det minste bør du innrømme hva du vil, selv om du ikke er sikker på at du kan få det riktig enda. Sørg for at avgjørelsen din sender deg i riktig retning mot det du vil, selv om det ikke tar deg helt dit med det samme.

Og om den frykten - ofte er det alternativet som ligger i vårt ønske noe som vil gi vekst og ekspansjon. Men den skyver oss også vekk fra vår komfortsone og tiltrekker seg å møte vår frykt. Det kan være ubehagelig. Så hvis et alternativ gir deg følelse av frykt og hyperventilering, betyr det ikke at det er et alternativ som ikke passer deg. Du må se på disse følelsene i kontekst.

Hopp i det

Hvis det er en mindre beslutning som ikke har noen store endringer i seg, så gjør det - bokstavelig talt. Gjør det og så se hvordan det føles. Hvis det er feil alternativ for deg, vil du sannsynligvis bli varslet om det ganske raskt. Å gjøre tanke til handling som hjelper deg i elimineringsprosessen, er bedre enn å ikke gjøre noe i det hele tatt!

Har du noen andre tips eller tanker om intuitiv beslutningstaking? Vennligst del i kommentarfeltet!


Sist endret av May den Tor 31 Jan 2019 - 23:35, endret 1 gang (Reason for editing : Stavefeil - korrigering)
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 58
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet