LIVSSTIL OG SPÅFORUM
Takk for at du logget inn og velkommen tilbake!
LIVSSTIL OG SPÅFORUM
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.
Spå deg selv!
Et samarbeid med Asbjørn på paran.no, Terra og May. Still et spørsmål og klikk på bilde under!
/></a><span class=
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Facebo11
Latest topics
» FREE TAROT & MEDIUMSHIP MASTERCLASS 11.11.22
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyFre 11 Nov 2022 - 19:19 by Terra

» Livet.....
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyTor 3 Nov 2022 - 12:12 by Terra

» Trekker kort på lørdag 25.6.22
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyFre 24 Jun 2022 - 20:13 by Terra

» UNDERSTANDING TAROT 'THE MAJOR ARCANA' THE FOOLS JOURNEY PART 1
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyFre 4 Feb 2022 - 13:29 by Terra

» Englekort på vår Facebook gruppe i dag, mandag 17/1-2021
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyMan 17 Jan 2022 - 14:12 by Terra

» An ANGELIC Message of HOPE From the Lady Who SEES ANGELS | Lorna Byrne
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyLør 8 Jan 2022 - 22:44 by Terra

» Godt nytt år!
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyLør 1 Jan 2022 - 14:35 by Terra

» Chief Arvol Looking Horse: Prophecies, World Peace, and Global Healing
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyFre 31 Des 2021 - 16:25 by Terra

» Poteter og tarothefte
The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 EmptyLør 11 Des 2021 - 21:07 by Terra

The Book of Shadows - As above - Tarot

Side 3 av 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Meditiation

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 18:17

Eight of Air - Meditation

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38292710

Meditasjon er uten tvil en av de mest benyttede og gir mange muligheter for en person, heks eller ikke, alle kan gjøre dette fordi den har så mange bruksområder. Det mest grunnleggende er å bidra til å roe sinnet og fokusere på vår forbindelse med det guddommelige. Andre visualiserer reiser og mental magi.

Meditasjon kan praktiseres på mange måter. For å starte, bare sitt eller ligg på en måte som er komfortabel, på en stol, på gulvet, i sengen, det spiller ingen rolle så lenge du ikke blir forstyrret. Sentrer din energi og jord deg selv. Lukk øynene dine, fokuser på pusten din, pust langsomt et par ganger og ro tankene dine. Vær stille og fokuser på pusten din som går inn og kommer ut. Føl jorden berolige deg, jord-energien fyller deg med ro dersom du er nervøs, engstelig, kjenn unødvendig energi strømme tilbake til jorden for å bli distribuert der. Fortsett i denne tilstanden så lenge du vil, men de fleste begynner med tre til fem minutter.

I stedet for å meditere med lukkede øyne, liker noen mennesker å stirre på et stearinlys eller en brennende røkelse. Denne praksisen kan også utvikle seg til å "Mane frem". Utover å rydde og berolige sinnet, er mulighetene som presenteres av meditasjon uendelige. Ved å gå inn i dypere tilstander kan du reise til forskjellige eksistenser, besøke åndeverdenen og møte dine åndeguider. Du kan ha dialog med Gud eller gudinnen. Før du gjør noe av dette, bestem din intensjon før du begynner meditasjonen.

Du kan gjøre en hver visualisering til magi og oppdage nye ting med din visjon for meditasjonen. Du kan se for deg at du klarer å nå et mål du ønsker. Du kan utføre mental magi ved å legge til i meditasjonen hvor du ber om beskyttelse. F.eks ved å presse tommel mot ringfinger på den venstre hånda. En liten bevegelse. Når du er ute og gjør dine daglige gjøremål og føler at du trenger beskyttelse eller stresse ned, skal du bare presse tommel mot ringfinger med venstre hånd. Kast den negative tanken, nervøsiteten eller stresset ned i jorden umiddelbart.

Meditasjon har mange bruksområder, men det har tradisjonelt blitt brukt til å roe sinnet slik at vi kan kan høre stemme av visdom fra dypet i oss selv. Den guddommelige visdom er i alle ting, inkludert oss. Vi trenger bare å være stille nok til å høre det.

The Eight of Air sier at vi ikke må undervurderer kraften i vårt sinn. I denne situasjonen er tankene nøkkelen. Først, ro deg ned; ikke la deg være besatt. Andre; fokus; bestem den beste måten å benytte din makt på. Siste; kontroller det; oppretthold forbindelsen med det guddommelige og hold på oppgaven.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at sinnet heller har gått amok. Mens tankene har fått lov til å løpe voldsomt avsted og ute av kontroll, det skaper kaos og ødeleggelse.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Runes

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 19:37

Nine of Air - Runes

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38257310

Runes er et alfabet, og det finnes flere typer runer. Men her refererer vi til runene gitt til Odin, den norske gud, som stakk spydet inn i seg selv og hang i ni dager på verdens treet uten mat eller vann, og ofre seg selv for å få visdom og kjenne verdens mysterier .

Runenes merker har ikke ord og kan derfor heller ikke lure noen. Mysteriene av betydning kan bli funnet, lært og forstått, men til en høy pris. Offer er påkrevd. Kunnskap eller informasjon eller ord, som spesielt i den tidsalder, kan ha vært i store kvanta av visdom. Uansett, det må være mulig å oppnå forståelsen.

Runer blir også brukt til forutsigelser, og det brukes ofte (oftere brukt blant hekser) som et magisk element. Ved hjelp av runealfabetet kan talisman opprettes med svært spesifikke mål og krefter. Disse kan bli svært komplekse og presise ved å kombinere to eller flere runer. Vi kan velge en rune som passer til egen hensikt og gjøre en utskjæring i et lite tre, eller markere med markør på en liten stein for å skape effektiv talisman.

Nine of Air er et bittersøt kort, for det lover stor visdom, men veien til den visdommen inkluderer lidelse og ofre. Visdom er ingen rettighet vi garanterer. Det er en belønning. Og det lover ikke alltid lykke.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at situasjonen inneholder aspekter eller informasjon som vi ikke er forberedt på. Det er best å gå forbi denne stien på dette tidspunktet, og gå tilbake til det senere.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Tarot

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 20:07

Ten of Air - Tarot

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38230710

Tarot-kort, har som meditasjon, mange bruksområder. Først bruker vi selvfølgelig dem til å rådføre fremtidsutsikter og ser hvordan energien flyter i forhold til situasjonen, Vi kan få et innblikk inn i fremtiden. Tarot fungerer bra til små temaer, og kan også brukes i magi (med essene hengende i en klype over en sirkel med mennesker for å representere elementene i sirkelen). Kortene brukes noen ganger i meditasjon ved å velge en som vi føler oss beslektet med på gitte tidspunkt, en som har en bestemt melding gjennom stikkord, vi kan se på kortet og siden lukke øynene, og deretter gå inn i en meditativ tilstand hvor vi reiser inn i kortet og samspiller med symbolikker og skapninger vi finner i der.

Kanskje enda viktigere er at tarot forteller oss om mulige fremtidsutsikter, det kan også gi oss veiledning i å skape alternativ fremtid. Hvis en spesiell lesing gir et ubehagelig utfall, spør taroten om å få råd om å endre situasjonen.

The Ten of Air indikerer mye kraft og kontroll over situasjonen. Ting går i en gunstig retning. Og hvis de ikke gjør det, være trygg på at du kan endre det.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at tingene i dette tilfellet har blitt håndtert, og det er ikke så mange muligheter å gjøre om. Du må gjøre deg ferdig så godt du kan med så mye ferdighet som mulig.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Vann essensen

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 20:26

The Suit of Water - Vann Essensen

Gudinnen og hennes mange aspekter spiller en viktig rolle i moderne hekseri. Kanskje fordi så mange nåværende utøvere hadde erfaring i mannlige dominerte religioner, appellerer det feminine aspektet til det guddommelige så mange. Selvfølgelig forsøker moderne utøvere å balansere og anerkjenne alle former for det guddommelige, det er ingen benektelse at mange trekkes kraftig til gudinnen.

Som vi vet, er en viktig del av hekseri å vite, ikke bare å tro på gudinnen. Denne kunnskapen er basert på erfaring, erfaring som bare er oppnådd av et personlig forhold til HENNE. Mens den store gudinnen selv kan være stort sett ukjennelig på grunn av våre begrensninger av forståelse, viser hun (så vel som den store gud) seg selv i aspekter, som fasetter av en diamant. Vi kan ikke alltid kjenne henne i sin helhet, men vi kan kjenne hennes forskjellige ansikter. Hun og den store gud vil møte oss hvor vi er.

Vannessensen er spesielt velegnet til utforskning av noen av gudinnenes former, da denne fargen fokuserer på relasjoner og spesielt hvordan våre følelser og emosjoner danner våre relasjoner og omvendt.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - The Charlice and the Athame

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 21:42

Ace of Water - The Charlice and the Athame

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38006910

Sabbats som vi feirer representerer vendingen av årets hjul. En del av hjulet er når The Maiden Goddess (jomfru gudinnen) forenes med Guden. Gjennom denne foreningen inneholder hun frøet av det kommende året, og sikrer at alt liv skal fortsette på jorden. Heksene minnes noen ganger denne hendelsen med en symbolsk seremoni som heter Great Rite. The Great Rite har en av to former. I en utfører The High Priestess (yppersteprestinnen) og Paven (presten) en rituale sammen i at de legemliggjør Gudinnen og Guden som kulminerer i samleie, som symboliserer det hellige ekteskap ved hjelp av et Charlice (beger) fylt med vin for å representere Gudinnen og en Athame (kniv) for å representere guden.

Ess i vannelementet representerer et forhold som lover å vokse til noe mer - noe som oppfyller noe kraftig, noe guddommelig.

Skyggesiden av dette kortet indikerer å diskutere forholdet før det gir tid til å blomstre.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Love

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 22:05

Two of Water - Love

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38435610

Det ser ut til at så mange av de forskjellige pantheon (gamle templer) har kompliserte historier og relasjoner, men ikke mer enn de greske og romerske guddommelighetene. Og som vi vet, er kjærlighet og romantiske relasjoner ekstremt komplekse. Så det er passende at Aphrodite og Eros (eller Venus og Cupid, hvis du foretrekker de romerske navnene) pryder dette kortet, som representerer kjærlighet.

Det interessante er at Aphrodite også er forbundet med kriger og ulovlige saker, som begge ser ut til å skje, når kjærligheten går galt.

Aphrodite er ikke en simpel gudinne som går over enhver mann hun ønsker å tiltrekke seg. I stedet er hun helt seg selv. Hun verdsetter og bryr seg om seg selv. Hennes styrke og tillit er overbevisende og attraktiv.

The Two of Water lover et romantisk, kjærlig forhold. De to involverte vil være ganske opptatt av hverandre. Å være så innpakket i sin egen lille verden, at de kan forsømme andre ting en stund.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at kjærligheten kan gå galt. Den første rødmen av kjærlighet eller en brullupsreise kan være over.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Creation/Fertility

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 22:17

Three of Water - Creation/Fertility

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38406310

Den romerske gudinnen FLORA er kjent for hennes tilknytning til våren og blomstringen av plantene. Hun beskytter planter mot å råtne og hjelper unge jenter når de nærmer seg kvinnedommen. Alt om henne er ungt og friskt og fylt med skjønnhet og løfter om fremtiden.

Innenfor hennes skaperverk, den frodige blomsten til våren, er det mange velsignelser. Fargen og luktene gjenoppliver og oppdaterer vår ånd etter måneder av vinterens dehydrering. Innenfor blomstene er elementer som til slutt blir til frukt og grønnsaker, for å gi næring til kroppen vår gjennom året. Selvfølgelig er det også løftet om død og forfall, som en del av den naturlige kjerne i livet, men for nå, er alt nydelig, frodig og herlig.

The Three of Water betegner en god tid med masse å glede seg over. Det er ikke bare nok, men mer enn nok; nok til å sette av for en regnfull dag. Å ha noe satt til side gir en følelse av trygghet som gjør presentasjonen enda morsommere.

Skyggesiden av dette kortet indikerer mangel på eller manglende forståelse for hva som er tilgjengelig.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Healing

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 22:27

Four of Water - Healing

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38391310

Brigid er en populær gudinne og forbundet med mange ting. Faktisk møtte vi henne i den store arkana XVII. Imbolc. Her brukes symbolene, eple og caduceus, til å peke på hennes rolle som healer. Hun er blant annet bæreren til de hellige brønner og elver som strømmer med helbredende farvann.

Hun holder også en flamme, for selv om mest helbredelse er beroligende og avkjølende som vannet i hennes brønn, gjenoppretter en del helbredelser mer aggressive handlinger. Noen ganger må ting ikke bare vaskes bort, men fullstendig ødelegges for å oppnå full helbredelse. Påføring av smerte kan være nødvendig for å lindre smerte.

The Four of Water gir løftet om helbredelse av noe slag - følelsesmessig, fysisk eller kanskje av et forhold. Selv om det kan være litt smerte involvert, lover det langsiktig lindring og jevn fremgang.

Skyggesiden av dette kortet indikerer å ignorere en situasjon som trenger oppmerksomhet. Situasjonen må ivaretas ellers kan det forårsake uopprettelig skade.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - War

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 23:26

Five of Water - War

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38279310

Eldre enn selv den klassiske romerske Pantheonen (tempel), er Bellona en etruskisk krigsgudinne. Som vi la merke til med Afrodite, er krig noen ganger nært knyttet til kjærlighet og relasjoner. Vi mener selvfølgelig ikke krig i vanlig forstand. Det kommer an på hva slags forhold, ordet "krig" er symbolsk for et sammenstøt av vilje og begjær, når en part ønsker noe som den andre parten ikke vil ha.

Bellona, ​​som en krigsgudinne, er spesielt påkalt for seier og for noe som er svært nyttig for å skaffe seg den seieren; strategi. Mens Bellona kan bruke vanlige elementer av fysisk ødeleggelse ... sverd og spyd ... antas det at hennes mest dødelige våpen er hennes sinn. Påminnelsen her er å sørge for at strategien din er god før du tar ditt første skritt. Vær klar over hva du vil oppnå og gjør ting på den aller beste måten for å oppnå det. Det kan være vanskelig, for som Bellona symboliserer, er fare og bedrag å lurer rundt alle.

The Five of Water indikerer en svært dramatisk situasjon der alle involverte parter føler seg høyt ladede og rastløse. Kommunikasjon er slått av. Forhold er vaklende. Det vil kreve et kjølig hode for å navigere i denne situasjonen.

Skyggesiden av dette kortet indikerer kaos og uforglemmelig ødeleggelse - fysisk, emosjonell eller til relasjoner. Ting blir sagt eller gjort som ikke gir noen gode resultater.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Wisdom and Culture

Poste by May Fre 3 Aug 2018 - 23:56

Six of Water - Wisdom and Culture

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38405410

Sarasvati er en hinduistisk gudinne som ga folk språk, vitenskap, matte, kunst - inkludert musikk, dans og poesi. Hun skapte læring og undervisning. Hun ga oss måter å forstå vår verden og oss selv på, så vel som måten å gi kreativt uttrykke for hvordan vi føler og hva vi tenker på i alt vi lærer og ser og opplever.

Forhold av alle slags, følelser, saker og spørsmål og lengsler i hjertet - disse er alle et felles inntrykk for kunstnerisk uttrykk. Gjennom gaver fra Sarasvati kan vi bedre forstå og artikulere våre unike menneskelige eksperimenter. Hvor det ikke er alt vi lærer eller opplever, er hyggelig. Gjennom kunst kan vi finne måter å bruke disse erfaringene på, både skape skjønnhet og å kommunisere og forbinde med våre medreisende på denne reisen gjennom livet.

The Six of Water snakker om kreativt uttrykk for følelser og tanker på en måte som hjelper deg med å forstå deg selv bedre, eller som lar deg utvikle en dypere tilkobling til en annen person eller andre mennesker. Kanaliser dine følelser kreativt.

Skyggesiden av dette kortet indikerer manglende forståelse for finere ting eller nekter å forstå eller samarbeide med en som prøver å etablere felles grunnlag.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Justice

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 0:17

Seven of Water - Justice

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38277410

Ma`at er den egyptiske gudinnen for rettferdighet, guddommelig orden, sannhet og moralsk lov. Hennes jobb er å veie hjertet av det som er gjort med sine sannhetsfjær. Hvis hun er fornøyd med regnskapet, går sjelen videre. Hvis ikke, er sjelen ødelagt. Ma`at`s endelige beslutninger og makt er slik at selv de andre gudene og gudinnene må overholde sin besluttsomhet.

Ma`at representerer ordensregler som holder universet fremover og slik at det ikke faller i kaos. En streng balanse må være uavhengig, og svært sannsynlig hadde de gamle egypterne uten tvil sine egne ideer om hvordan alt dette virket. Imidlertid representerer Ma'at ikke bare egyptiske over hele verden. For oss, i dag, kan hun representere våre egne synspunkter på rettferdighet og sannhet og balanse. Hun er et symbol på hva vi tror er det ideelle hjertet, den som bor nærmest i tråd med vår tro på hva som er riktig.

The Seven of Water er en tid for regnskap. Det er på tide å vurdere våre handlinger og måle dem mot vår tro. Vi burde leve i henhold til det vi hevder å være rett. Før vi handler spør vi oss selv; er dette handlingen til personen jeg ønsker å være?

Skyggesiden av dette kortet indikerer at vi ikke lever etter våre trosretninger, og at vi til enhver tid vil bli pålagt å betale mer enn vi liker for denne beslutnings luksus.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Magic and Transformation

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 0:39

Eight of Water - Magic and Transformation

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38427210

Cerridwen er en populær walisisk gudinne og er forbundet med mange ting; profeti, magi, død, gjenfødelse, guddommelig, visdom og inspirasjon. I dette tilfellet tenker vi på henne som gudinnen til gryten. En gryte er symbolisk for stedet der magi skjer .... det er der noe blir forvandlet til noe annet. Cerridwen er kanskje best kjent som kattens gudinne. For i en versjon av myten er det sagt at det var i en gryte at hun opprettet Taliesan, den berømte bard, men i noen versjoner symboliserte hennes livmor, gryten.

Magisk sett, når vi gjør en sirkel, oppretter vi en type gryte, et sted der ute og en tid ut av tiden, et trygt sted hvor magi oppstår.

The Eight of Water er en tid med kraftig forandring. Din hensikt og beslutninger vil ha langsiktige forgreninger og vil forme retningene som bestemmes på dette tidspunktet. Du har makt til å opprette transformasjonen du søker.

Skyggesiden av dette kortet indikerer stagnasjon. Muligheten til å bevege seg fremover er tilgjengelig, men blir ikke utnyttet i det hele tatt, eller brukes ikke direkte på den mest fordelaktige måten.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Prosperity

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 1:46

Nine of Water - Prosperity

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38292810

Lakshmi er den elskede hinduiske gudinnen av velstand. Hun styrer over overflod og rikdom, både materielt og åndelig. Hun er kjent for sin generøsitet, og gir fritt til alle som vil motta. Uansett hvor mye hun deler, kommer hun ikke til kort, for det er mer enn nok for alle. Det er ingen moralsk dom om hvilken form som er riktig - materielt eller åndelig - begge er mer ønskelig. Lakshmi og hennes hengivenhet, elsker og ærer begge deler, for den ene er refleksjon av den andre; en annen forekomst av "As Above/som ovenfor", "So Below/så nedenfor".

En interessant lov ser ut til å være på jobb sammen med Lakshmi - det virker som at hun er i stand til å gi uten begrensninger og dermed bare øker sin egen velstand og hennes generøsitet. I en symbolsk vri, trenger hun å gi, for å øke sin egen velsignelse. Lakshmi ser ut til å lære oss at det gir økning i stedet for å redusere ved å dele av vår velstand.

Nine of Water lover økt velstand, både materielt og åndelig. Velsignelser og gaver og åpenbaringer florerer som om de kommer fra ingensteds, enkelt en respons på din egen generøse handling.

Skyggesiden av dette kortet indikerer fremgang av velstand kombinert med manglende evne til å motta eller akseptere velsignelsene. Snur ryggen til gaven.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - The Otherworld

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 2:27

Ten of Water - The Otherworld

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38391311

Hecate er den greske gudinnen med tre ansikter som har makt over himmelen, jorden og underverdenen. Som med de fleste gudinner har hun mange foreninger. Her er hun vist i sin rolle som dronning av spøkelsene. Hun beskytter spøkelse mot skade og passer på dem slik at de ikke skal gjøre noe vondt i vår verden. Hecate finnes ofte ved et veikryss, og mellom grenser. Hun er hjemme i "liminal place" (et sted i mellom, terskelens rom), der hvor tingene er skyggefulle og hvor det er lett å gå seg vill.

I våre liv eller i våre relasjoner finnes det slike rom av grå usikkerhet.

The Ten of Water bringer deg til et usikkert sted og tvinger deg til å gjøre noe. Det er folk som du trenger, eller ånder du trenger å kontakte. Tillater tåken å vokse mellom deg og den som ikke lenger er et alternativ.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at du vandrer i tåker og stirrer på skygger og er besatt av å finne noe eller noen som ikke er der.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Jord Essensen

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 8:05

The Suit of Earth - Jord Essensen

De fleste religioner og spirituelle akter, har hellige skrifter, slik som Bibelen eller Koranen. Mens vi har ingen enkel hellig bok å dele eller bygge videre på, fordi vi  vender oss til vår Gud og vår Gudinne. Vi sporer bevegelsen av solen og månen gjennom himmelen og ser på stjernehimmelen. Over tusenvis av mennesker i forskjellige land, lærer disse himmelske aspekter, finner trøst, trøster og inspirerer. Men vi har også en mer intim ting som vi forholder oss til. Jorden - vårt hjem og vår mor - som er vår mest hellige skrift.

Fra jorden har vi ikke bare et hjem og kunnskap, men også makt. Alt som eksisterer på jorden har sin egen energi, magi og kraft - som krystaller, steiner, trær, planter, vannkilder, dyr, insekter, ja faktisk alt som eksisterer. Vi kan lære om det og samhandle med det før vi vet nok til å bruke det effektivt og være komfortabel med denne strømmen. Jorden - vårt symbol for stabilitet, og likevel beveger det seg, under overflaten og gjennom rommet, og alt på den og i dens farvann beveger seg.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - The Human Body

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 8:42

Ace of Earth - The Human Body

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38296710

Å menneskeliggjøre essets betydning, betyr ikke at mennesker er førsteprioritet eller sentrum av universet, men noen ganger virker det slik. Snarere representerer det at vår opplevelse av verden starter med kroppen vår. Vi oppfatter gjennom våre fysiske sanser, så vel som med vårt hjerte og vårt sinn, våre instinkter og intuisjon. Alt som eksisterer må være med, fordi vi kan ikke konkludere gjennom våre egne unike opplevelser. Vi bringer mye til den opplevelsen, som en observatør som ser subatomære partikler, effekt og former som vi lærer. Vi kan ikke skille oss fra miljø, uansett hvor mye vi motsetter oss.

Ace of Earth inneholder det potensielle man kunne håpe på. Alt som eksisterer eller kan eksistere er i dette esset. Det er frøet til universet. Når dette kortet dukker opp, er det en gave, et tegn på at du kan gjøre mye, med svært lite.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at man sløser med en gave eller nekter å se dens verdi og potensial.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Beach

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 8:58

Two of Earth - Beach

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38490710

Stranden, der jorden møter havet, hvor stabilt land gir plass til å bli til sand, som igjen fører ut i vann og til en alien-lignende verden. Som de stedene som Hecate regjerer, er stranden en liminal plass (et sted imellom), en portal fra en verden til en annen. Plassen er ikke alltid like klart definert. Tidevannet beveger seg inn og ut, endrer grenser og skaper nye, midlertidige miljøer. Tidevannets basseng er fylt med mysterier og skatter. Det er en følelse av å komme inn i en eksotisk verden fylt av skjønnhet og farer som vi vet lite om.

The Two of Earth handler om balanse; vann og jord. De bor begge her som likeverdige. Jorden inneholder ikke vann helt og fullt, og vannet ødelegger ikke jorden. Vår fysiske opplevelse og vår sjel kan balansere, nære og forbedre hverandre, og faktisk er det dette kortet krever av oss.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at kroppens sjel er i ubalanse eller frakoblet. Ekstreme vaner eller praksise handlinger forårsaker avskrekk, ikke bare for seg selv, men også andre.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Plant life

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 9:18

Three of Earth - Plant Life

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38405411

Livets syklus er en av våre mest vanlige metaforer. Vi snakker ofte om frø og jord, om vanning og luking. Vi snakker om fugler og bier. Vi observerer årets hjul, og det er umulig å ikke tenke umiddelbart på hvordan plantenes syklus er. Planter er en del av jorden, og også endel av solen, vannet og luften. Og de, disse fantastiske kunstverk og vitenskapelige undre og de fire elementene, er maten vår. Vi er næret med slike mirakler. Og planter er ofte en viktig del av vårt magiske arbeid. De inneholder og frigjør energi, kjemikalier og kvaliteter som er enkle for oss å få tilgang til og forstå. De er gode samarbeidspartnere. Gjennom plantene lærer vi et annet aspekt av jorden, for plantene er mer skjøre og har vanligvis en kortere levetid enn mer jordiske symboler på jorden, som bergarter. Men så lever plantene på en slik måte en stein ikke gjør.  

The Three of Eart er resultatet av det som kan gjøres når ulike elementer blander seg. Arbeid med andre eller være i et team vil tillate deg å oppnå mer eller til og med noe helt annet enn om du skulle jobbe alene.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at en gruppe eller et lag ikke fungerer godt sammen. Deres sluttresultat vil trolig ikke bli det som det var håpet på.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Stones and Crystals

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 9:45

Four of Earth - Stones and Crystals

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38391710

Stener, enten små nok til å passe komfortabelt i hendene våre eller store steinblokker som vi ikke ville dømme om å flytte på, er en av de mest kjente symboler på jorden. Det har en følelse av stabilitet, å være jordet, utholdenhet og tid - å ha vært her for alltid og vil være her for alltid. Som urter og planter har steiner og krystaller alle sin egen natur og egenskap. Vi kan lære om dem og finne måter å jobbe med dem på. Det er som om jorden skjuler biter av seg selv. Hennes magi, og hennes makt gjemmes i steiner og krystaller, og etterlater dem spredt rundt omkring for at vi skal finne dem. Vi kan plukke og samle disse gaver, lagre dem til det trengs.

The Four of Earth er kraft, ressurser og energi som er samlet og lagret, lagt på et trygt sted til det trengs. Dette er en tid til å lagre, for å spare. Det kommer en tid da alt det du har lagret vil komme til nytte.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at ressurser, energi eller kraft blir sløset med. Å gjøre investeringer eller bruke av ditt lager nå, er ikke en klok investering.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Mountain and Waterfall

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 10:18

Five of Earth - Mountain and Waterfall

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38462710

Fjellene er dannet av intens kraft - de skyves oppover av kontinentale plater, dannet av smeltet metall og stein som spres ut fra dypet av jorden, eller som store isbreer som skjærer og deponerer store mengder jord mens de beveger seg. Se på dem, og vi skjønner at vi er rammet av majestetisk krefter, det er en voldsom størrelse og gir en følelse av uendelighet. Vann, er vanligvis passivt, mykt flytende element, det får fart og styrke når det passerer nedover et fjell og faller tilbake til jorden. Det kan faktisk bli så kraftig og ødeleggende som ved et steinras. Vannet som får sin styrke fra fjellet, tar seg langsomt utover fjellet og bærer det langsomt ned. Til slutt vil vannet vinne dette lange slaget.

The Five of Eart illustrerer scenarier. Uansett hva som skjer, vil det ikke skje raskt. Situasjonen startet mye tidligere enn du kanskje tror og vil fortsette lenger. Det er måter å få styrke og til slutt oppnå målene dine gjennom tålmodig konsistens.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at du gir opp for tidlig eller blir for distrahert. I stedet for konstante skritt fremover tar du ett skritt fremover og deretter to skritt tilbake.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Trees and Forest

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 11:01

Six of Earth - Trees and Forest

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38471710

Trær, både enkeltvis og grupper sammen, har stor betydning for oss. I Det Keltiske Kors har bestemte trær, bestemte betydninger. Trær benyttes som møtepunkt, som et utgangspunkt hvor man kan få tilgang til underverdenen, oververdenen og den andre siden. Livets syklus er en synlig påminnelse om årets hjul, mens alt det grønne er en konstant påminnelse om å ha håp og tro.

Grupper av trær kan gi både steder for trygghet og pusterom, samt steder for fare og frykt. Skogen er hjemmet til mange skapninger, og vi mennesker er ikke alltid komfortable i skogen. Det er ofte mørkt og fordi vi ikke kan se horisonten, eller langt frem og heller ikke solen, er det lett å føle seg fortapt og forvirret. Men i et slikt mørkt forvirret rot, er det lettere å se stien, men du bør være heldig om du ikke snubler på stien.

The Six of Earth representerer å flytte seg fra ett sted til et annet. Det er noe som hjelper deg med overgang fra et sted til et annet sted. Det gir deg en berørings-stein som du alltid kan komme tilbake til når det trengs. Det er et trygt sted som beskytter og forbereder deg også på hva som vil komme.

Skyggesiden av dette kortet indikerer en mørk og forvirret situasjon fylt med ukjente elementer. De kan sannsynligvis være farlig, og kan like sannsynlig ikke være farlig. Men, på dette tidspunktet er det ikke mulig å vite.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Sea Creatures

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 11:35

Seven of Earth - Sea Creatures

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38281110

Havets skapninger virker så veldig forskjellige fra oss som bor på land og puster luft. Imidlertid er det interessant å huske at i ni måneder eller så, pustet hver og en av oss, væske. Det var vår første erfaring med å puste, og når vi ble født, ble vi sjokkert over å puste luft.

Til tross for vår felles pusteopplevelse er det fortsatt forskjellig å bo under vann enn å leve på jorden. Forskjellen er egentlig vann mot luft. Det virker som om det ville være lettere å føle strømmen av universet i vann, som å fornemme kommende virvler og strømmer og lære å jobbe med dem for å bevege seg effektivt gjennom livet. Havets skapninger ser ut til å gjøre dette. Kanskje, hvis vi praktiserte å være mer følsomme, også kunne lære å fornemme bevegelsen av vårt miljø og universet rundt oss.

The Seven of Earth indikerer at nå er det en tid til å bevege seg forsiktig for å være oppmerksom på omgivelsene dine, å være ekstrem sensitive for energisk strømning. Flyt med og opplev ting annerledes enn normalt. Anerkjenn at dette er en ny situasjon og juster dine oppfatninger tilsvarende. Beveg deg så grasiøst som mulig uten å knuse eller forstyrre balansen.

Skyggesiden av dette kortet indikerer å være i en ny situasjon som føles ubehagelig. Du har problemer med å akklimatisere og er usikker på hvordan du skal reagere og oppføre deg. Kampene dine vil slite deg ut, og sannsynligvis gjøre det verre.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Air Creatures

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 12:01

Eight of Earth - Air Creatures

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38403310

Som trær, drar vi inn skapninger av luften med mange symbolske betydninger. Som en gruppe er de selvfølgelig forbundet med luftelementet, og derfor med tanker og kommunikasjoner, spesielt tenker vi på dem som budbringer fra Gud og Gudinnen. Deres evne til å fly, kan ikke vi gjøre, men vi kan benytte friheten. Spesielt er kråker og ravner forbundet med Gudinnen. Sommerfugler har med seg forandring. Bier representerer kjærlighet, produktivitet og mulighet for det umulige. Om våre sjødyr, pleier vi å tenke på hvor vi kommer fra. Vesener som flyr gjennom luften, gir våre sjeler og sinn ideer om hva vi kan bli.

The Eight of Earth ber deg om å nå høyt, strekke seg lengre og drømme større. Uansett hva du prøver, er du ikke engang nær det potensielle. Slipp bagasjen som holder deg jordbunden. Gjør deg så lys som mulig ved å slippe tvil og fokusere på det du vet er mulig.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at universet kommuniserer med deg, men du hører det ikke eller fortolker det. Det er en fare for at du tror det er umulig.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - Land Creatures

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 12:20

Nine of Earth - Land Creatures

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38470810

Når vi dykker inn i havets dyp, ser vi på vår fortid. Når vi løfter øynene mot himmelen, forestiller vi oss fremtiden. I midten og fast, mellom fortiden og fremtiden, er nåtiden, akkurat der den alltid er. Her, i nåtiden, gjør vi det som må gjøres. Mens det er mange, mange dyr som går på jorden sammen med oss, står denne kua solid fast i sitt felt og tilfredsstillende spiser gresset, og er et tegn på å være til stede. Hun er ikke opptatt av hva som vil skje senere eller gnager over noe den glemte å gjøre tidligere. I stedet lukter hun friskheten i luften, føler den kjølige brisen, og nyter smaken av søtt gress. Det er en tilstand som er både sensuell og åndelig, og vite at man er akkurat der en skal være og nyter det fullt ut.

The Nine of Earth peker til tid for tilfredsstillelse og tilfredshet. Det er nok av alt, og alt er veldig hyggelig. Som en perfekt sommerkveld eller solfylt ettermiddag om våren, så er alt rett. Det klokeste å gjøre er ingenting.

Skyggesiden av dette kortet indikerer en okkupasjon med fortiden eller fremtiden. Fanatisk gnaging og bekymring, vil ikke løse noe, men vil i dette tilfellet føre til at noe viktig vil bli oversett.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 Empty The Book of Shadows - As Above - A Full Day

Poste by May Lør 4 Aug 2018 - 12:49

Ten of Earth - A Full Day

The Book of Shadows - As above - Tarot - Page 3 38296711

Som vi har nevnt før, virker verden solid og fast for oss, men det går veldig raskt å flytte det, på forskjellige måter, alt på en gang. Sannsynligvis det mest bemerkelsesverdige er jordens rotasjon på sin akse, noe som forårsaker opplevelsen av dag og natt. Fordelingen av vår tid på denne planeten i lyset og mørke er også en av våre mest vedvarende og vanlige metaforer; Yin/Yang. Alt bærer frøet av det motsatte. Natthimmelen har månen, som reflekterer solen, dagens orb. Dagen kaster skygger, frø av natt under solen. Og likevel er det en følelse av evighet, for stjernene lyser alltid, om vi ser dem eller ikke.

Kombinasjonen av motsetninger minner oss om at det er en tid for alt. Arbeid, lek, sove. Aktivitet og hvile. Plante og såing. Gi og motta.  Noen ganger spiller vi en rolle, noen ganger en annen. Men alltid og evig, om vi merker eller ikke, skinner Gud og Gudinnen og strømmer gjennom det hele.

The Ten of Earth betegner en spesiell bevissthet om tidsbalansen. Det er en passende tid og sted for det du vil gjøre. Akkurat nå er du i stand til å ta imot universell flyt og vet nøyaktig når den tiden er der. Ta æren av alt du vet som er sant og praktiser tålmodighet, da du kan bli fristet til å handle raskere.

Skyggesiden av dette kortet indikerer at det nå ikke er rett tidspunkt. Du er ikke i stand til å dømme riktig tid for øyeblikket. Vent litt ut før du handler.

Kilde: ~Barbara Moore~ The Book of Shadows~
May
May
Admin - Intuitiv veileder

Antall Innlegg : 698
Medlem siden : 21.06.2018
Age : 57
Bosted : Akershus

https://dinlivsguide.wixsite.com/intuitive-veiledere/may

Til Toppen Go down

Side 3 av 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet