Navigation


 Blogg


 Go back to the forum

LIVSSTIL OG SPÅFORUM   

Vibecke - spådommer jeg ikke glemmer

May | Published on the tir 29 Jan 2019 - 2:15 | 1697 Visninger

Jeg spurte Vibecke som jeg er så heldig å ha med i mitt team om hun kunne fortelle meg noen historier hun husker spesielt godt fra når hun har spådd og veiledet personer og om jeg fikk lov å skrive et innlegg om det. 
Hun bekreftet at det var et par historier, men ville forsikre seg om at det var greit for kundene at det ble publisert på hjemmesiden. 
Etter et døgn får jeg svar tilbake som du kan lese nå.

Da har jeg fått godkjent disse to om det kan være noe. På grunn av personvernet har jeg skrevet dem litt om men alt er sant, bare anonymisert på den måten at ikke andre skal kunne vite at det er dem. 
Når man spår med tarotkort er det enkelte historier som legger seg spesielt på minnet, og de historiene jeg nå skal fortelle er av dem.
En venninne fortalte gråtkvalt at kjæresten hennes hadde reist bort. Han hadde sagt at han skulle på et rehabiliteringssted for å komme seg etter sykdom. På grunn av hans tidligere utroskap, var hun redd han løy om dette og at han i stedet hadde reist til en elskerinne. Hun var helt oppløst i tårer og hadde det ikke godt.

Jeg fikk opp en veldig sterk følelse av han han ikke var utro denne gangen, men at han faktisk var på et sted for rekreasjon og dette sa jeg til henne. På grunn av denne sterke magefølelsen, våget jeg å stole på intuisjonen min og spurte min venninne om jeg skulle se i kortene for henne rundt denne saken, noe hun takket ja til. Da jeg la kortene kom det tydelig opp at han virkelig var på et sted for rekreasjon på grunn av helseproblemer. Han løy ikke om det, og det sa jeg til henne.

Selv om hun fortsatt var anspent, roet hun seg litt, men trodde fortsatt ikke helt på kortenes tale. Det viste seg senere at min magefølelse og kortene hadde rett og at kjæresten hadde vært på rekreasjon. Det fikk hun til sin lettelse bevis på siden. 
Bare så det er sagt så spår jeg vanligvis ikke om utroskap da dette kan få fryktelige konsekvenser dersom en tar feil. Men i dette ene tilfellet gjorde jeg det altså for en venninne, og da var det henne til trøst. Hadde det ikke vært for at jeg følte så sterkt at han snakket sant, hadde jeg ikke gjort det. 
En annen historie som ligger meg godt om hjertet er en dame med et sterkt ønske om barn. Siden hun ikke hadde noen kjæreste og i tillegg tidligere hadde hatt problemer med å bli gravid, hadde hun nesten gitt opp håpet på barn og familie. 
I kortene kom det opp både ny kjæreste og barn, og dette tror jeg ga henne nytt håp. Intuisjonen min sa meg at hun ville få både ny kjæreste og barn.

Siden fikk jeg vite at joda, både graviditet og ny mann stemte godt det. 
Vennlig hilsen Vibecke

Tusen takk til dine kunder og deg Vibecke for at jeg får lov å publisere denne artikkelen på hjemmesiden min.

Mange gode vibber fra May

About the author