Navigation


 Blogg


 Go back to the forum

LIVSSTIL OG SPÅFORUM   

Slik utvikler du ditt høyere selv

May | Published on the tir 29 Jan 2019 - 2:11 | 1290 Visninger

Ditt høyere selv er den åndelige delen av deg som sies å "bo" i Eter (den ikke-fysiske verden). Det er din guddommelige gnist. Denne delen av deg hjelper deg med å holde styr på livsformålet og i å være i kontakt med din lidenskap og glede.

Er mitt høyere selv det samme som min sjel?

Ja. Det er den delen av deg som har tilgang til all visdom som er samlet i løpet av de mange livene du har levet, fortid, nåtid og fremtid. 
Hva gjør Mitt Høyre Selv?

Ditt høyere selv er som en ren bakgrunnsbevissthet som viser frem sin visdom og retninger om hvor du skal dra nå. Noen ganger kan disse veibeskrivelsene ta en stund å komme inn i tankens bevissthet. Men det finnes måter å få tilgang til ditt høyere selvs visdom direkte ved å omgå sinnet.

Ditt høyere selv er ikke "der ute" i Eter. Jeg vil fremheve ideen om at ditt høyere selv er deg, din bevissthet, i kroppen din.

Det er deg som satte kartet av livet ditt og de tingene du kom hit for å lære om før du selv kom hit. Du hvisker veiledning til deg selv om din høyeste sti og formål. Det er deg som setter opp en mekanisme som du kan bruke som åndelig tilbakemelding om hvor du er på vei i livet ditt.
Er jeg noen gang fraskilt fra mitt høyere selv? 
Du kan noen ganger bli fremmedgjort fra ditt Høyre Selv når du ser deg selv som et dårligere vesen, eller når det er andre troer du har som blokkerer deg fra sannheten om hvem du er som en ånd.

Har du noen gang fått et glimt av alle mulighetene som eksisterer for deg? Har du noen gang hatt en følelse av at du er her for å bidra med noe unikt? De er bakgrunnsinnspill fra ditt høyere selv. 
Hvordan kan jeg være mer i kontakt med mitt høyere selv?

Å koble seg til ditt høyere selv betyr at du lever din Ånden. Det innebærer tre ting.

1. Husk at du er universets barn, med makt til å skape din verden

Du kom hit for å bli inkarnert i det fysiske og for å holde kontakten med din Ånd intakt. Du vil holde kontakten med ditt Høyre selv fordi det er den delen av deg som vet hvor du skal dra og hva du skal gjøre på reisen og hva du skal gjøre for å komme dit. Mange sjeler som er inkarnert her, har allerede ikke denne forbindelsen lenger. De har mistet det fordi de ser seg selv som skille fra Gud eller fra den guddommelige energi som er Skaperen av alle ting. Folk behandler seg ofte som om de er til nåde for en ekstern kraft som styrer livet i livet. Dette er den "normale" måten å være og oppføre seg på.

Å leve i sin Ånd betyr å huske at du er kildenergi i en fysisk kropp og skaperen av din verden. Kraften i deg for å skape din verden er den samme kraften som skaper verdener. Du kan bruke den kraften til å skape den verden du vil ha.

2. Snakker med deg selv

Du trenger ikke å kontakte ditt høyere selv som en enhet utenfor deg - det er deg! Og du trenger ikke å få en intuitiv lesing for å kontakte din høyere selvtillit (selv om du kan hvis du er spesielt fremmedgjort og ikke vet hvor du er på vei eller hva du vil). Visdommen er inne i deg, hvis du får tilgang til den.

Lytt til dine ønsker

Fremfor alt, vær oppmerksom på dine ønsker.

Å leve fra ditt høyere selv betyr ikke å ofre eller ignorere disse begjærene. Det betyr også å lytte til disse ønskene på daglig basis.

Jeg klarer dagen ved å spørre meg selv hva jeg egentlig vil gjøre nå? '. Du tror kanskje det å spørre meg selv som betyr at ting jeg ikke vil gjøre aldri blir gjort, men det er ikke tilfelle. Jeg blir faktisk regelmessig inspirert til å overvinne utfordringene og de vanskelige oppgavene også, når tiden er riktig, eller jeg tar med noen til å hjelpe meg. Jeg tar mine ønsker som tilbakemelding om hvilken retning jeg vil gå inn i. Og når jeg husker å gjøre det, tillater det meg å leve på en inspirert måte.

Meditere og stille ditt sinn

Den raskeste måten å øve på å få tilgang til ditt sanne selv er meditasjon . Det stenger sinnet og chatteren som forteller deg hvem du er og hva du kan og ikke kan gjøre og være og tar deg rett til det rolige som er ditt Høyre selv. Begynn å meditere ved å bare fokusere på pusten din.

3. Healing - Rydder roten som står mellom deg og ditt sanne selv.

De fleste som trenger helbredelse vet ikke nødvendigvis hva de trenger - de vet bare at de føler seg dårlige. Så hva kan du gjøre hvis du for det meste føler deg dårlig? Hva om du ikke vet hva du skal gjøre for å helbrede det? Du kan bare legge ut meningen om å være så justert som mulig med ditt Høyre selv. Å sette ut den hensikten vil sette deg på en helbredende reise tilbake mot hvem du er.

Hvis du har energien til å være proaktiv, gjør jobben din til å fjerne alt som ikke er i samsvar med hvem du egentlig er.

Den roten jeg refererer til inkluderer misstro slik som "Jeg er ikke god nok", for noen mennesker eller hendelser som får deg til å føle deg dårlig, og eventuelt gi traumer.
____________________
Innlegget er også lagt ut i spåforumet under "Tren på den 6. sans" hvor du kan bli med å dele erfaringer, komme med innspill eller lese andres kommentarer.

Gode vibber fra May

About the author