Spå deg selv!
Et samarbeid med Asbjørn på paran.no, Terra og May. Still et spørsmål og klikk på bilde under!
Bli Medlem Banner10
Få spådom på mail
Klikk her!
Latest topics
» Skytsengel tarot
Bli Medlem EmptyYesterday at 22:54 by Terra

» Ditt magiske livskart
Bli Medlem EmptyOns 22 Mai 2019 - 3:15 by Gry

» DITT HJEMMEAPOTEK MOT RYNKER
Bli Medlem EmptyOns 22 Mai 2019 - 2:27 by Gry

» Motiverende
Bli Medlem EmptyLør 18 Mai 2019 - 4:59 by Gry

» Hallo, alle sammen!
Bli Medlem EmptyLør 18 Mai 2019 - 4:26 by Gry

» Kan alle fjernheale?
Bli Medlem EmptyTir 30 Apr 2019 - 23:41 by La ella

» Kjærlighet - partner
Bli Medlem EmptyTir 30 Apr 2019 - 23:15 by La ella

» Hvordan få håret til å vokse?
Bli Medlem EmptyMan 29 Apr 2019 - 11:40 by Terra

» Legger kort
Bli Medlem EmptyLør 27 Apr 2019 - 22:51 by Terra

Klokken er: Fre 24 Mai 2019 - 9:57

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslinken under.